Stále mi marodí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10639
25.5.12 12:11

Vyzkousej neco na tu imunitu,zkus byt vydenzifikovat treba eukalyptem.Drzim palce a verim,ze se to tykat CF nebude. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
25.5.12 14:02

no, je pravda, že jsem to někdy se sterilitou u kojence nepřeháněla. Ale jinak si myslím, že byt mám čistý, děnně kolem ní utírám prach, aby ji nedráždil, v noci spí na převařené přežehlené pleně, už mě napadlo, jestli ji nějak nevadí roztoči.Ale je to stále dokola, pár dní je bez teplot, tak se raduju, a najednou zase kašel a horečka…:-( Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
25.5.12 14:08

hmm :nevim: ja musim kazdy tyden poradne vsechno vycistit,vcetne perin…je alergicka na roztoce,pyly travin,psi srst…ted jak to venku kvete,tak ma i rymu..a to je ctrnact dni po antibiotikach… :( ale na horecky ani na zvysene teploty netrpi.Jo a od malicka do jednoho roku byla preventivne kazdy mesic na antibiotikach… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
27.5.12 14:38

To jste brali antibiotika i preventivně? Chudinka. Mě malá brala ATB zatím jen jednou, pak ji vždy u horeček doktor bral CRP z prstu a vždy vyčkával, naštěstí CRP nebylo nikdy vysoké a horečky vždy sami odezněli. Tedy po neustálém podávání paralenu a nurofenu, když máme 39,5, tak je to už docela síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
27.5.12 17:27

Ahoj,jo jo.Preventivne kazdy mesic.Od malinka.Ted kazdy rok kapackou v nemocnici a jeste pokud ji najdou nakou mrsku ve vyteru z krku nebo z nosu.Jenze to pak jsem pfrelecena i ja,ponevadz to pak prenese na me a nerada bych nakazila malyho a zbytek rodiny… :,( Ted je mala zdrava? Jinak nas Honzik mel asi tyden hodne vysoke teploty,i pres 40 v noci,to jsem s detma byla sama pres tyden,manzel je kamionak…no a skoncili jsme akutne na operaci se zanetem ucha a vlezlo mu to az do hlavicky…V unoru jsem s nim byla na 4dny ve spitale s bronchitidou a v breznu tohle.Si myslim,ze nebyl poradne doleceny z toho prvniho pobytu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
27.5.12 21:21

Tak to teda vůbec nemáš jednoduché. Mě teď malá inhaluje několikrát denně ventolin a berotek, jinak od soboty je bez teplot, ale od února byl rekord bez horečky asi 10 dní. Starší kluk je naštěstí v pohodě, akorát je trochu hyperaktivní, ale to je to poslední. Mám je oba ze zkumavky…:-) Hrozně se o ně bojim. Jinak u CF, tam vím, že každá breberka je nebezpečná. To musíte být celá rodina velcí bojovníci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
27.5.12 23:25

Chudinka,to musi byt oslabena z tech teplot ne?Ventolin taky zname…A atimos a budiair..Chlapeckovi je kolik?Nas Honzik me kolikrat pripada,ze je taky malinko hyper..Nevydrzi vklidu,porad skace,zacina sam chodit a je k neutahani.. :mrgreen: Ale je dobre,ze nejsou lezaci.Tak bud rada,ze je takovy ;) Ti verim,ze mas o ne strach,kazda mamca se o deti boji a kor,kdyz to mas takhle.Ja jsem vzdycky nervozni,kdyz se starsi deti maji vracet ze skoly a „zapomenou“ se s kamaradama… :) Tak drzim palce,at se ty teploty nevratej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
28.5.12 10:40

Chlapečkovi budou 4 roky, a ta jeho hyperaktivita byla znát tak od 1 roku. Není to nic, co se nedá zvládnout, ale spíše mě nebavilo poslouchat paní učitelky ve školce, že je hroznej a že neví co s ním, a tak…spíše je to o tom, že nemůžu jít třeba na pískoviště a koukat, sedět a povídat si s ostatníma maminkama, naše vycházky vypadají tak, že za ním furt lítam a věčně na něj křičím. Tak jestli budeš mít něco podobného a do toho tyto problémy, tak pevné nervy a držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
28.5.12 14:37

Diky,vam taky drzim palce a at je mala vporadku.Tak to mas docela honku s malym..Mas nekoho,kdo ti ho obcas pohlida,aby jsis odpocnula? Me mamka uz zacina hlidat,jupiii.Minulou sobotu ho mela na 4h :mrgreen: .Snad ji neodradil,hlidala ho poprve.Z manzelovi strany si jeste netroufli,ale doufam,ze to taky prijde :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
31.5.12 10:23

Chlapečka mi nikdo nehlídá, jenom občas. Vím, jakej je a bojím se, když ho někomu nechám. Většinu času s ním trávím já. Jinak ta moje holčička má teď stanovenou tuto diagnozu-chronická bronchitida se zvýšenou reakcí průdušek, astma. Takže jsem už objednala z internetu vysavač pro alergiky, chodíme na dechové rehabilitace.Snad to půjde k lepšímu,občas ji v noci musím dát přifouknout ventolin,protože mi dost kašle a špatně se ji dýchá, ale teď je na tom o poznání lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
31.5.12 15:32

@ivodička tak aspon,ze je to lepsi.Ja jsem lezela s malym v unoru ve spitale.Mel akutni bronchitidu.Jinak dcera ma taky astma ke vsemu,dnesni noc taky prokaslala,ale u ni je to jedno k druhemu.. :,( Tak se drzte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
31.5.12 15:33

Jo a dechove rehabilitace dceri taky ddelam,s balonkem a pak ma takovy specialni foukatko..a masirujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
1.6.12 23:10

Ty dechovky se snažím cvičit fakt pravidelně, kdyby mi řekli, že jí pomůže pověsit jí na hodinu hlavou dolů, tak to udělám :) Jak dlouho jste byli s akutní bronchitidou ve špitále? To jste měli asi ATB do žíly, ne? Kdo se ti stará o holku, když jsi pryč? Malá byla zatím ve špitále jen jednou, ale to naštěstí kvůli mě, byla jsem na operaci a ji jsem kojila, tak jsme leželi spolu na dětskym.
Jinak dnes jsem byla u doktora a malá mi po 2 měsících nepřibrala ani deko, doktorovi se to opět přestává líbit. Tak ještě vyčkáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
2.6.12 07:22

Ty malou jeste kojis,nebo davas UM? A nejake prikrmy? No malymu davali jen inhalace,piskalo to v nem jeste vic nez malemu od spolubydlici na pokoji,nas pustili po 4 dnech,v patek.Protoze jsem se v sobotu vdavala a tim padem si myslim,ze byl nedoleceny a o 3 tydny dyl mel ten zanet v uchu :nevim: .Jinak dceru a oba nevlastni syny hlidal manzel.Kdyz je treba,tak o vikendu vsechny 3 jsou u babicek.Tak at mala pribere,at ma dr radost a ty taky.Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí