MS stále nekončí

37
7.6.18 17:45

Stále nekončí

Ahoj holky, je mi to blbé sem ptát, ale bohužel nikoho jiného nemám, abych si s ním o tom promluvila…
Je mi 14 let a mám ms už zhurba rok a půl, teď se mi dostavila opravdu silná a mám ji již 11 dní, furt nekončí…Sice je už opravdu slabá, ale ještě ji mám, na začátku jsem měla opravdu silnou, ale bolest břicha nebyla až tak velká, nebo už jsem jen zvyklá… :nevim:
Jinak jsem nikdy žádné problémy neměla, jen to mám nepravidelné
Je to normální? Bojím se, děkuju za odpovědi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.6.18 18:26

Jo, je to normalni, aspon mi to tvrdil doktor, kdyz jsem u nej v 17 byla, ze mam ms mesic v kuse a tyden pauzu, pokud nechces brat antiko, ktera by stejne problem nevyresila, tak musis vydrzet, az se to srovna.

• Citovat
  • Upravit
6534
7.6.18 18:36

Nepravidelná menstruace se dá řešit i jinak, než antikoncepcí!! Zajdi si k ženskému lékaři, ten ti poradí nejlíp a hlavně správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
7.6.18 19:18

Kdyz ja mela 16, 17…bylo to to same, jeste s rozestupy mezi MS klidne nekolik mesicu. Mne dali HA a nutno rict, ze byl klid a i po 12letem brani jsem nikdy zadne problemy nemela, i otehotneni prislo hned po vysazeni :nevim: nic nedoporucuju, jen rikam, ze tohleto co mas, je proste normalni a souvisi to s tim, ze to chvili trva, nez se ty hormony srovnaji. Jestli ti to neva, nech to tak, nebo ber nejaky bylinky, jez zdrave…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
7.6.18 19:23

V tvém věku jsem ji mívala 10-12 dní úplně běžně.. Hroznej opruz.. A do toho ještě bolesti jak svin. Neboj, srovná se to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí