Řezavé bolesti v podbřišku mimo těhu

4.6.18 22:47

Rezave bolesti v podbřišku mimo tehu

Ahoj holky, vim ze je tu takové tema už ale nebyla tam nikde odpověď úplně co by seděla, před dvěma dny jsme s manželem měli pohlavní styk, a když vstupoval hned musel přestat začalo me tak pichat bolesti vevnitř ze jsem se rozbrecela. A ted me bolest silná trápí ještě porad a vždy ustoupí pouze na chvilicku a když např. chodim nebo něco dělám hned začne zase. Vůbec nevím co s tím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Linamati
4.6.18 22:49
@sarka_lukacova píše:
Ahoj holky, vim ze je tu takové tema už ale nebyla tam nikde odpověď úplně co by seděla, před dvěma dny jsme s manželem měli pohlavní styk, a když vstupoval hned musel přestat začalo me tak pichat bolesti vevnitř ze jsem se rozbrecela. A ted me bolest silná trápí ještě porad a vždy ustoupí pouze na chvilicku a když např. chodim nebo něco dělám hned začne zase. Vůbec nevím co s tím :roll:

Máš slepák? Já tohle měla u slepáku…

• Citovat
  • Upravit
Linamati
4.6.18 22:50
@sarka_lukacova píše:
Ahoj holky, vim ze je tu takové tema už ale nebyla tam nikde odpověď úplně co by seděla, před dvěma dny jsme s manželem měli pohlavní styk, a když vstupoval hned musel přestat začalo me tak pichat bolesti vevnitř ze jsem se rozbrecela. A ted me bolest silná trápí ještě porad a vždy ustoupí pouze na chvilicku a když např. chodim nebo něco dělám hned začne zase. Vůbec nevím co s tím :roll:

Ale být Tebou, skočím na gyndu. Tohle není legrace.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
4.6.18 22:52
@Linamati píše:
Ale být Tebou, skočím na gyndu. Tohle není legrace.. :hug:

Ahoj díky za reakci ale slepak už mám několik let venku????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
4.6.18 22:53
@sarka_lukacova píše:
Ahoj díky za reakci ale slepak už mám několik let venku????

Tak si zajdi na gyndu. Může to být blbost ale zároveň něco vážnějšího. Podobné bolesti jsem měla u potratu :( ale my do toho bříška nevidíme. Tak být Tebou, jdu na gyndu.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
4.6.18 22:56
@Linamati píše:
Tak si zajdi na gyndu. Může to být blbost ale zároveň něco vážnějšího. Podobné bolesti jsem měla u potratu :( ale my do toho bříška nevidíme. Tak být Tebou, jdu na gyndu.. :hug:

Beru HA ale četla jsem něco o mimoděložním
Jsem ted v cizině u rodiny manžela, nemám ted možnost jedině do nemocnice ale nechci zbytečně plasit zase :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
4.6.18 22:58
@sarka_lukacova píše:
Beru HA ale četla jsem něco o mimoděložním
Jsem ted v cizině u rodiny manžela, nemám ted možnost jedině do nemocnice ale nechci zbytečně plasit zase :,(

Já bych asi jela. Fakt nikdy nevíš. A do toho břicha nikdo nevidí. Já chodila se slepákem 2 roky! :roll: Fakt úžasný! :roll:

• Citovat
  • Upravit
4.6.18 23:02
@Linamati píše:
Já bych asi jela. Fakt nikdy nevíš. A do toho břicha nikdo nevidí. Já chodila se slepákem 2 roky! :roll: Fakt úžasný! :roll:

Mas pravdu:( jo to já taky asi rok a půl, potom to bylo za 5min 12 a já šla ještě do horky vany :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
4.6.18 23:05
@sarka_lukacova píše:
Mas pravdu:( jo to já taky asi rok a půl, potom to bylo za 5min 12 a já šla ještě do horky vany :zed:

Právě. Ale vím že je to těžké v cizí zemi jít k lékaři. Zažila jsem to. Byla jsem jako aupair a dostala jsem šílenou infekci do pupíku.. bylo tam snad 20 lékařů a říkali že tohle v životě neviděli :roll: :lol: Ale radši jsem jela. Jela bych být Tebou taky

• Citovat
  • Upravit
748
4.6.18 23:05

Tak mohly by to být i srůsty po slepáku. Měla jsi laparoskopii nebo klasický řez, byly nějaký komplikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.18 23:08
@Helen78 píše:
Tak mohly by to být i srůsty po slepáku. Měla jsi laparoskopii nebo klasický řez, byly nějaký komplikace?

Ahoj, komplikace nebyli žádné ale byla jsem laparoskopicky, ale je to už 7 let zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
4.6.18 23:30

Tak to by mělo být o. k. Já třeba měla prasklý slepák, a x let po tom jsem měla problémy s bolestí břicha :? Ale jestli bereš HA, tak mimoděložního bych se nebála, tak je blokována ovulace, takže vajíčko se ani neuvolní? Co třeba nějaký zánět, kvasinky nebo tak. Každopádně kdyby to nepřecházelo, tak určitě k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.18 01:08
@Helen78 píše:
Tak to by mělo být o. k. Já třeba měla prasklý slepák, a x let po tom jsem měla problémy s bolestí břicha :? Ale jestli bereš HA, tak mimoděložního bych se nebála, tak je blokována ovulace, takže vajíčko se ani neuvolní? Co třeba nějaký zánět, kvasinky nebo tak. Každopádně kdyby to nepřecházelo, tak určitě k doktorovi.
Žádná antikoncepce není 100%:( premyslela jsem i o zánětu močového měchýře.. Ale nevím, zítra zkusim skočit tady k lékařům a ozvu se, děkuji vam:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
5.6.18 11:35

Takovpu bolest já mám u cysty na vaječníku, nejhorší, když změnim polohu těla nebo se prudce zvednu nebo sednu, to je pak jak nůž do břicha, možná ještě ten močák nebo srůsty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.18 14:10
@Ela025 píše:
Takovpu bolest já mám u cysty na vaječníku, nejhorší, když změnim polohu těla nebo se prudce zvednu nebo sednu, to je pak jak nůž do břicha, možná ještě ten močák nebo srůsty

No presne tak, já prvni den ani polohu změnit nemohla, nohy pokrceny, pokud jsem je narovnala myslela jsem že tu noc bolestí normalne umřu (ne ještě jsem nerodila :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí