Stále nemocný, už nevím co :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.1.13 09:10

Stále nemocný,už nevím co :-(

Ahoj, chtěla bych se poradit:
syn 18m začal asi tak na podzim rýmou, potom nějaký ten kašel střídavě dobré, špatné :? vyvrcholilo to před Vánoci teploty, laringitida, antibiotika a už opět začíná hleny, chrchlá, v noci vykašlává :zed: dávala jsem Mucosolvam a před týdnem jsem přešla na přírovní sirup (tyto sirupy bere střídavě asi už 2 měsíce)

• už se bojím jít k doktorce :zed:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
irinek
7.1.13 09:20

A co něco na podporu imunity? nechodit k nikomu nemocnému. jinak pokud teploty jsou určitě bych šla k doktorce a trošku si sní o tom popovídala, co by bylo pro malého vhodné. Jinak určitě ho co nejvíc cpát vitamínkama z čerstvé zeleniny a ovoce. Teď ale záleží taky jestli se ho nedrží nějaký bacílek, nechat udělat výtěry by určitě nebylo na škodu. Pokud je to dokola jen viroza, pomůžou jen vitamínky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.13 09:30

Na Vánoce dobral ATB jen to vykašlávání se ho drželo, ted mě příjde zě se ty hleny horší a vykašlává čím dál víc ale teplotu nemá. Myslela jsem že ty ATB vše zničí a už to bude dobré :,(
(užili jsme si s tou laringitidou,40citky a pobyt na dětském :( )

• Citovat
  • Upravit
316
7.1.13 10:01

Taky mám vždycky u doktorky pocit, že skládám zkoušku ze správného mateřství :-) U nás to bylo podobné, malého se držel kašel, ATB pomůžou jenom na bakteriální zánět, pokud je zánět v průduškách virového původu, ATB jsou k ničemu - asi Vás postihlo, to co nás, do oslabených průdušek po ATB naskočila nějaká viroza. Pokud je to viroza, tak fakt stačí klidový režim, žádné návštěvy, vitamíny, hodně tekutin, něco na odhlenění (v noci nám doktorka povolila něco na utlumení kašle - Tussin+, aby se malý vyspal, ale to je asi o tom, jestli hodně odkašlává hleny nebo jen trochu a má k tomu dráždivý suchý kašel - ten zní jako štěkot). Pokud po týdnu se to samo nevyléčí (mělo by si s tím tělo poradit samo) nebo by byl malý dušný, tak hurá k doktorce, může mu napsat inhalační látky (Ventolin) po kterém průdušky oplasknou a malému se lépe odkašle. Ale nejsem doktor, dej na svůj pocit z malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.1.13 10:04

Ahoj,
určitě bych si vyžádala vyšetření na imunologii nebo komplexní vyšetření na dětské klinice nejbližší nemocnice.
Přesně, dej na svou intuici a pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
7.1.13 10:45

Zkusila bych požádat o výtěry a celkový krevní obraz, když se v tom takovou dobu plácá třeba je zatím něco jiného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
7.1.13 11:22

Zkus nějaký vitamíny, třeba vibovit, je to želé, takže to rozkouše. malá taky už měsíc furt kašle, taky zajdu k dr asi, páč nic nezabírá. chodit víc ven!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
7.1.13 12:31

Ahoj, my se taky uz od rijna trapime s kaslem, uz jsme spotrebovali tuny sinupretu, stodalu, nurofenu, tussin…taky je to stridave lepsi horsi, jednou s rymou, jindy s uchem, nebo teplota…vzdy tyden dobry pak tyden hodne spatny tyden na doleceni doma, pak zase tyden skolky a nanovo, mam holky dve takze jsme porad doma. Je ale pravda, ze se navsevym nebranime, to bych se zblaznila, nikoho nevidet, takze se v tom vlecou i deti kamosky, navzajem si to tu predavame…od min roku mame ultrazvukovy inhalator na vincentku a to je zazrak, i pro nas dospele, my to vydrzime inhalovat casteji a dele, tak to prejde do dvou dnu(spis je lepsi na kasel) mala 3,5 roku to zvladne 4-5× za den, miminko cca 4-10 mes to zvladalo u hrani docela dobre, drzela jsem ji to pred oblicejem, ted ma ale 1,5 a ani slyset, tak holt kasle…pak je dobry od firmy Just tymianovy krem a Eucasol sprej, ten davam na noc, a provonet byt tea tree olejem nebo matou, neleci to ale priznaky odezni rychle-cca ten 1 tyden

• Citovat
  • Upravit
riana666
7.1.13 13:49

Ja bych zkusila cibule a cukr a citron nebo denne vymačkanej pomeranč ( citron piju denne ja a dceri davam pomeranc citron by nevypila :D )tohle jedine zabere mě i mojí holce za zkoušku nic nedáš ale prašku a lekarně nevěřim tam jde jen o peníze :cert:

• Citovat
  • Upravit
riana666
7.1.13 13:50

Hlavně nekupuj žádné vitamíny v lékárně jsou to vyhozené peníze kup radši pomeranč a citron :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
riana666
7.1.13 13:51

V jakem meste bydlíš? ono má vliv i ovzduší a podle statistik je víc než hrozné :(((((((((((((((

• Citovat
  • Upravit
riana666
7.1.13 13:53

Asi nevíte s čeho jsou oslabené prudušky hlavně dětí doufam že mi to zase admin smaže jako minule :mrgreen:
http://www.czechfreepress.cz/…zlociny.html
http://www.osud.cz/…h-casopisu-l
http://inner-light.ning.com/…e-chemtrails?…
 http://www.osud.cz/…a-zapal-plic

• Citovat
  • Upravit
5
26.1.13 22:44

Moje malá,2 roky, před vánocema dobrala atb Cefzil, neměla průdušky, jen zahleněná, hrdlo zhnisané a zelená rýma. Po dobrání začala za 2 dny kašlat,2 noci jsme nespaly, pak se zlepšilo po nasazení Stoptusinu, ale pak začala zase, takže od vánoc pořád trochu kašle, někdy víc, někdy míň, teď už je i zahleněná a dostala Pamycon do nosa. Průdušky nemá a ani předtím neměla, tak poraďte, jak se zbavit kašle, a hlavně z čeho kašle?? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
27.1.13 22:38

Tak my jsme z OV, takže inverze stále, do toho u syna-3r, zjištěny alergeny na roztoče, pyly, psy…od září rýma kašel neustále, už 5krát nachlazen, z toho 2 krát ATB(zlatý stafylokok a katar horních cest d.)tento měs, byl jen 7krat ve školce…ještěže zatím nemám práci! Teď 3dny lepší byl, včera venku bobovat, dnes od rána kašel suchý dusivý, celičký den! Z nosu mu valí, na noc Rectodel. pač by se dnes asi ukašlal…takže zítra místo šk. jdem k Dr:-(řešíme to aji na imunol. zkouší mu zklidnit ty alerg. projevy, spec. sprej do nosu s kortikoidy, a každý večer léky na kašel, bere zatím 3dny,2byl klid a dnes hrůza. Prý když je dítě alergik tak sliznice dých. cest je neustále narušena alergeny a tím pádem se dítě spíše nakazí než dítě bez alergií se zdravou sliznicí-zní to aji logicky, tak doufám že nám paní alergoložka nasadila vhodné léky které zaberou a nebude už tolik nemocný! Už taky nevím co mu mám dávat na ten kašel, bere Ventolin, Aerius-fenistil, dnes nepomohlo nic! Ani vymačkaná cibule s cukrem.Ale musím zas koupit teatreeoil, dávám ho do aromalampy a lépe se pak dýchá!
A co si myslíte o čističce vzduchu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.1.13 20:46

pro Cykito

A jak to řešíte? Malá je k tomu skoro pořád zahleněná, chvíli dobrá, pak zahleněná, asi se to zlepší na jaro:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí