Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahooj ![]()
Mám ročního chlapečka, který normálně leze, sedí, obchází nábytek-udělal prvních pár samostatných kroků, ale neustále se houpe na čtyřech
občas i v sedě, partner to prý dělával taky, dělá některé z vás dítko to samé? Že by jen geny?
on vyloženě klečí houpe se zadkem naráží do země a ještě u toho vydává zvuky jak kdyby,,oddychoval“ při každým zhoupnutí, když to někdy začne dělat v noci, tak s postýlkou odjede až ke druhé stěně
![]()
@Mar07 píše:
Ahooj
Mám ročního chlapečka, který normálně leze, sedí, obchází nábytek-udělal prvních pár samostatných kroků, ale neustále se houpe na čtyřechobčas i v sedě, partner to prý dělával taky, dělá některé z vás dítko to samé? Že by jen geny?
on vyloženě klečí houpe se zadkem naráží do země a ještě u toho vydává zvuky jak kdyby,,oddychoval“ při každým zhoupnutí, když to někdy začne dělat v noci, tak s postýlkou odjede až ke druhé stěně
![]()
Asi si dela dobre. To je normalni.
Ano syn to dělá a zůstalo mu do teď. Jsou mu dva
Občas to má jako uspávací rituál. Co s tím, nevím. Občas se tomu směju, protože představa že to i dělá pak i ve školce
![]()
Příspěvek upraven 27.02.24 v 18:46
@Oriseka píše:
Asi si dela dobre. To je normalni.
Nedělá si dobře, tímhle si deti posilují svaly. ![]()
@Oriseka
To si nemyslím, dělá to klidně 15 minut v kuse a několikrát za den, hned jak vstane a o to víc třeba když se pustí hudba ![]()
@Katherine811 píše:
Ano syn to dělá a zůstalo mu do teď. Jsou mu dvaObčas to má jako uspávací rituál. Co s tím nevím. Občas se tomu směju protože představa že to i dělá pak i ve školce
![]()
Tak přeci jen ještě někdo ![]()
Já si říkala jestli nebude hyperaktivní ![]()
Což ve školce, snad ne i ve škole ![]()
Už teď občas slyším zda to neviděl u tatínka
![]()
@Mar07 píše:
Tak přeci jen ještě někdo
Já si říkala jestli nebude hyperaktivní
Což ve školce, snad ne i ve škole
Už teď občas slyším zda to neviděl u tatínka![]()
První syn byl hyperaktivní a tohle nedělal
A s tou postýlkou to znám taky. Odcestoval pokaždé až k nám. Naštěstí už má velkou postel. Je to zajímavý no. Taky jsem hledala podobné případy a nic. Jsem ráda že v tom teda nejsme sami ![]()