Stále silnější reflux v 5. měsíci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Stále silnější reflux v 5. měsíci
Malá má 5 měsíců. Myslela jsem, že s příkrmy se jí reflux zlepší. Po prvních dvou dnech příkrmů skoro vůbec příkrmy nezvracela. Ale teď, po několika dnech, po dvou hodinách po jídle zvrací zpátky příkrm. Co s tím? Je hrozný nenasyta, takže jí musím dávat po malé skleničce příkrmu ještě Nutrilon AR, protože jí to nestačí, ani když příkrm zapije čajem. Co s tím? Mám jí dávat velké sklenice (200g) a už jí pak nedávat vůbec mléko? Nebo to nechat tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ještě mě napadlo, mám jí zkusit dávat raději nějaké kaše než mrkvičku s bramborem apod.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a není už náhodou překrmená?když ti jídlo zvrátí až po dvou hodinách,tak je to na ni nejspíš moc jídla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jí zkusím dát menší dávku mléka. Nejraději bych jí už pak nedala nic, jenže ona křičí hlady. Jinak ona mi tak blinká i mléko, když nemá příkrm. Není to vyloženě, že by „házela šavle“, ale ublinkává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
amanda1979 píše:
Tak já jí zkusím dát menší dávku mléka. Nejraději bych jí už pak nedala nic, jenže ona křičí hlady. Jinak ona mi tak blinká i mléko, když nemá příkrm. Není to vyloženě, že by „házela šavle“, ale ublinkává.
já bych zkusila raději zapít čajem,třeba má spíš žízen
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
amanda1979 píše:
Chtěla bych se tě zeptat, jestli se zlepsila situace s příkrmy. Mám strach, že mě čeká to samé. Dnes jsme byli na 4 měsíční kontrole a malá se tam třikrát pozvracela. Dr. mi řekla zkusit, gastrotuss. Kdy jsi začala s příkrmy?? Mně řekli dnes, at pockam do pátého měsíce, ale vůbec nechápu proč. Synovi jsme je mohla dávat od ukončeného čtvrtého. Je to tím blinkáním??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
emsi píše:amanda1979 píše:Chtěla bych se tě zeptat, jestli se zlepsila situace s příkrmy. Mám strach, že mě čeká to samé. Dnes jsme byli na 4 měsíční kontrole a malá se tam třikrát pozvracela. Dr. mi řekla zkusit, gastrotuss. Kdy jsi začala s příkrmy?? Mně řekli dnes, at pockam do pátého měsíce, ale vůbec nechápu proč. Synovi jsme je mohla dávat od ukončeného čtvrtého. Je to tím blinkáním??
Já už jsem Gastrotuss vysadila, a to sama od sebe. Malá to brala hodně dlouho, ale žádné zlepšení jsem neviděla. Když jsem to vysadila, tak to vůbec nešlo poznat. Myslím, že to byly vyhozené peníze. S příkrmy se blinkání trochu zlepšilo. Když jí dám po příkrmu více čaje, tak více ublinkne, ale ne tak moc jako po mléku. Pijeme jen Nutrilon AR. Samozřejmě pak přes den, i když je dlouho po příkrmu a má zase mléko, tak s mlékem pak ublinkne i trochu toho příkrmu. Určitě bych se toho nebála. Každopádně si nemyslím, že by se s příkrmy mělo u refluxu začínat později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit