Stále silnější reflux v 5. měsíci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
488
14.10.11 16:58

Stále silnější reflux v 5. měsíci

Malá má 5 měsíců. Myslela jsem, že s příkrmy se jí reflux zlepší. Po prvních dvou dnech příkrmů skoro vůbec příkrmy nezvracela. Ale teď, po několika dnech, po dvou hodinách po jídle zvrací zpátky příkrm. Co s tím? Je hrozný nenasyta, takže jí musím dávat po malé skleničce příkrmu ještě Nutrilon AR, protože jí to nestačí, ani když příkrm zapije čajem. Co s tím? Mám jí dávat velké sklenice (200g) a už jí pak nedávat vůbec mléko? Nebo to nechat tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
488
14.10.11 16:59

Ještě mě napadlo, mám jí zkusit dávat raději nějaké kaše než mrkvičku s bramborem apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
14.10.11 17:28

a není už náhodou překrmená?když ti jídlo zvrátí až po dvou hodinách,tak je to na ni nejspíš moc jídla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
14.10.11 17:33

Tak já jí zkusím dát menší dávku mléka. Nejraději bych jí už pak nedala nic, jenže ona křičí hlady. Jinak ona mi tak blinká i mléko, když nemá příkrm. Není to vyloženě, že by „házela šavle“, ale ublinkává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
16.10.11 19:28
amanda1979 píše:
Tak já jí zkusím dát menší dávku mléka. Nejraději bych jí už pak nedala nic, jenže ona křičí hlady. Jinak ona mi tak blinká i mléko, když nemá příkrm. Není to vyloženě, že by „házela šavle“, ale ublinkává.

já bych zkusila raději zapít čajem,třeba má spíš žízen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
23.11.11 11:35
amanda1979 píše:

Chtěla bych se tě zeptat, jestli se zlepsila situace s příkrmy. Mám strach, že mě čeká to samé. Dnes jsme byli na 4 měsíční kontrole a malá se tam třikrát pozvracela. Dr. mi řekla zkusit, gastrotuss. Kdy jsi začala s příkrmy?? Mně řekli dnes, at pockam do pátého měsíce, ale vůbec nechápu proč. Synovi jsme je mohla dávat od ukončeného čtvrtého. Je to tím blinkáním??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
23.11.11 19:16
emsi píše:
amanda1979 píše:
Chtěla bych se tě zeptat, jestli se zlepsila situace s příkrmy. Mám strach, že mě čeká to samé. Dnes jsme byli na 4 měsíční kontrole a malá se tam třikrát pozvracela. Dr. mi řekla zkusit, gastrotuss. Kdy jsi začala s příkrmy?? Mně řekli dnes, at pockam do pátého měsíce, ale vůbec nechápu proč. Synovi jsme je mohla dávat od ukončeného čtvrtého. Je to tím blinkáním??

Já už jsem Gastrotuss vysadila, a to sama od sebe. Malá to brala hodně dlouho, ale žádné zlepšení jsem neviděla. Když jsem to vysadila, tak to vůbec nešlo poznat. Myslím, že to byly vyhozené peníze. S příkrmy se blinkání trochu zlepšilo. Když jí dám po příkrmu více čaje, tak více ublinkne, ale ne tak moc jako po mléku. Pijeme jen Nutrilon AR. Samozřejmě pak přes den, i když je dlouho po příkrmu a má zase mléko, tak s mlékem pak ublinkne i trochu toho příkrmu. Určitě bych se toho nebála. Každopádně si nemyslím, že by se s příkrmy mělo u refluxu začínat později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí