Kdy ovocný jogurt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
57
14.10.11 10:11

kdy ovocný jogurt

dobrý den, chtela bych se zeptat. Mamičky kdy ste svojim detičkam začali dávat ovocný jogurt a akej značky,naša mala ma 10 mesiacov a biele jogurty jej nechutia, Dakujem za radu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1720
14.10.11 10:23

Adam jí jogurty na kila, i bílé, s tím nemáme problém. Ovocný jsem dala tak před čtrnácti dny, skleničkový od Madety. Co zkusit do bílýho namíchat ovoce/ovocnou přesnídávku? My máme spíš problém, že mi nechce jíst ovoce, dokud v něm není aspoň lžička jogurtu :roll: , tak to řeším takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
14.10.11 10:30

já jsem nedávno dala choceňský ovocný a martin má 10 měsíců, jinak u nás frčí bílý jogurt s rozmačkaným banánem nebo nastrouhaným jabkem :-D a nebo s přesnídávkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.10.11 10:32

Bílý taky nejede. Dávám do něj banán, ale ten nechci dávat furt. Tak teď jsem začla kupovat míchací Hollandie a Choceňáky. Tu marmeládu zespoda do toho nezamíchám, případně trošičku. Ono je to od ní stejně „načichlý“, tak to stačí:-) Nebo jde zamíchat přesnídávka do jogurtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
14.10.11 10:34

Já malý dělám domácí ovocné - bbanány, borůvky, ostružiny, prostě vše co se doma najde, ale, můžeš zkusit zamíchat do jogurtu přesnídávku, ten jí můžeš míchat od 8měsíce, od devátého měsíce, ale já bych dala až v 10.měsíci můžeš dát ovocný jogurt - holandii, choceňský atd, activi moc nedoporučuju, je tam dost látek, kteý nejsou moc vhodný pro mimča :-)

• Citovat
  • Upravit
57
14.10.11 10:37

No nám doktorka odporučila activiu bilou nesladenou nebo sladkou když bude odmítat nesladenou, jenom sem tady četla že tu activiu moc ne .dekuji za vaše rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
14.10.11 10:44

Tam je problém v tom že activi a má o hodně delší datum spotřeby než třeba holandia nebo choceňák, jelikož ej tam víc konzervatnů a jsou tam i nějaký éčka, můžeš dojít do krámu a porovnat si to, ale mám kamarádku která acitiví dává, je to o lidech :-)

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
14.10.11 10:46
PetkaSv píše:
Já malý dělám domácí ovocné - bbanány, borůvky, ostružiny, prostě vše co se doma najde, ale, můžeš zkusit zamíchat do jogurtu přesnídávku, ten jí můžeš míchat od 8měsíce, od devátého měsíce, ale já bych dala až v 10.měsíci můžeš dát ovocný jogurt - holandii, choceňský atd, activi moc nedoporučuju, je tam dost látek, kteý nejsou moc vhodný pro mimča :-)

Me zase paní doktorka rekla že aktivii dávat mužu.. A male je 6 a pul měsicu

• Citovat
  • Upravit
2673
14.10.11 10:50

Nám doktorka řekla Activii,že Choceňský je zase strašně tučný a zatěžuje ledviny.Člověk si nevybere co dávat.Každopádně malá teď jogurty nechce stejně.Má přesnídávku a kouše jabko nebo banán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
14.10.11 10:54

Já jsem napsala že je to o lidech, hlavně když to děcko jí, nebo nejí, tak bych dávala ovoce :-)

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
14.10.11 11:02
Liduš88 píše:
Nám doktorka řekla Activii,že Choceňský je zase strašně tučný a zatěžuje ledviny.Člověk si nevybere co dávat.Každopádně malá teď jogurty nechce stejně.Má přesnídávku a kouše jabko nebo banán.

No tak celkem mazec :) Mě zase dr. řekla ze nejlepe chocensky.. Cím vice tučnějsí tím lepší.. Koukam člověl nesmí brat ani slovo doktora vážne :-/

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
14.10.11 11:04

A tak se tedy zeptam, odkdy vám doktorka řekla bže mužete dávat pribinak?? Me řekla ža až od roka.. Kvuli ledvinam. Ale spousta holek tu psalo že dávali treba od sedmi měsícu. Mala ma ted 6 a pul tak myslíte že už by mohla?

• Citovat
  • Upravit
57
14.10.11 11:05

no to je tak každa hovori neco jineho,,,ja som slovenka a ked sme boli na slovensku a mala bola chora,,tak sme boli u doktorky tam a ta mi povedala že mam davat pribinačik,,a zasa tu mi povedali že do roka určite nie..je to tak rozhodni sa sam,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
14.10.11 11:13
sikinka16 píše:
A tak se tedy zeptam, odkdy vám doktorka řekla bže mužete dávat pribinak?? Me řekla ža až od roka.. Kvuli ledvinam. Ale spousta holek tu psalo že dávali treba od sedmi měsícu. Mala ma ted 6 a pul tak myslíte že už by mohla?

tuším že lepší než pribinák je lipánek :nevim: že je opravdu z tvarohu…nicméně já bych ho takhle brzo nedala je hodně sladký a počkala bych do roka…času dost na tyhle věci…náš malý neměl ani jogurt do 8 měsíců do té doby jedl jen ovoce a maso zeleninu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.10.11 11:14

Taky bych nedávala pribiňák dřív než v roce…a ani jsem nedávala. Navíc je to kalorická bomba a zas tak moc nezasytí. Já jsem teda dávala activii,ale to, že je špatná jsem teda netušila…Teď kupuju dobrou mám,ale taky netuším jestli je až tak „dobrá“ :-)Snad jo. Po smetanových jogurtech mi malý blinká.
A jinak ovocný jogurt jsem tak do roka nedávala - míchala jsem bílý jogrt s : drcenými piškoty,nastrouhaným ovocem,popř.jsem tam dala tak na špičku lžičky hnědý cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí