První jogurt - jaký vybrat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
První jogurt - jaký vybrat?
ahoj holky, chtěla bych začít s jogurtem. Poradíte, jaký vybrat? Hodně jsem tu četla o jakési Holandii. Upřímně, vůbec tehle jogurt neznám, tak ani nevím, kde ho prodávají. Normálně v supermarketu? a co třeba Activia?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pájinka25 píše:
ahoj holky, chtěla bych začít s jogurtem. Poradíte, jaký vybrat? Hodně jsem tu četla o jakési Holandii. Upřímně, vůbec tehle jogurt neznám, tak ani nevím, kde ho prodávají. Normálně v supermarketu? a co třeba Activia?
Doporučuje se Holandia a Activia. Oboje mají běžně v Hypermarketech. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, naše MUDr. doporučuje bílou Hollandii, bílou Activii a bílý Choceňský
Všechny jsou k dostání v supermarketech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pájinka25 píše:
U nás vede hollandia - selský jogurt běžně k dostání v hypermarketech
. Activii nám dr. nedoporučila (prý to není tak kvalitní jak se reklamuje
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem a stále dávám Holandii a Choceňský. Kupuji velká balení, která se vyplatí. ![]()
Oba se dají v pohodě koupit v Intersparu, Albertu, Bille, jistě i v Tescu či Globusu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já začla dávat Activii bílou jako první jogurt,doporučila mi to doktorka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj dávám clever, firemní jogurt billy, ale je to holandie. Jinak podle složení a chuti nevidím nic špatného ani na jogurtu vyráběného pro globus. Takže dávám většinou tyhle dva.
- Citovat
- Upravit
Taky si myslim,ze Activia neni to,jak se tvari
a vubec vsechny jogurty od Danone stojej za prd,akorat reklamni masaz ![]()
Uz jen srovnani - zatimco Activia je tekuta,Hollandie nebo Chocenak se pri obraceni kelimku ani nehnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
doktor říkal, že smetanové by se do roka neměly dávat, že jsou moc velkou záteží pro ledviny a jsou moc tučné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se zakladatelce za vstup do diskuze, ale je to k tématu…
Od kdy se může dávat bílý jogurt? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me dr rekla od 10. mesicu..
Co ja vim,do roka se ma cekat s tvarohem,Pribinakem atd,kvuli vysoke koncentraci vapniku,to o smetanovych jogurtech slysim poprve.Vzdyt detem se ma davat tucne.Respektive vysokotucne mlecne vyrobky:think:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My od 10. měsíce střídáme kozí jogurt bio, Hollandia (je na něm napsáno Selský) a Jihočeský. Všechny bílé, pokud má dítě rádo ovoce, tak lze přidat raději čerstvé nebo přesnídávku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit