Dáváte po kaši ještě sunar?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já dávám,malá mi sní tak 100ml kaše a pak má ještě hlad a dopíjí se Sunarem.Doktorka říkala že by ji měla stačit jen ta kaše,ale víc ji nesní a mlíko vyžaduje.Já asi tu kaši vypustím a bude mít na noc jen mlíko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo,to jsem skoušela taky,ale finál je stejnej,vypije 150ml mlíka a za dvě hodiny má zase hlad ![]()
- Citovat
- Upravit
Já taky dávám,tak 150ml kaše a než jde spát tak 180ml mlíka.Ale to mlíko dávám jen proto,že se u něj pěkně uklidní a pak krásně usne sama.Jinak bych ho nedávala,hlad nemá a prospí celou noc,11 hodin v kuse.Rozmezí mezi kaší a mlíkem je maximálně hodina,většinou tak půl hodinky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ještě mi říkala doktorka dát třeba v 6 hodin chleba a pak na spaní mlíko.Malá mi pak spí teda celou noc téměř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rozmary píše:
No jo,to jsem skoušela taky,ale finál je stejnej,vypije 150ml mlíka a za dvě hodiny má zase hlad
třeba se budí jen ze zvyku.Co dát na noc mlíčko s kaší třeba od nestlé,třeba by ji víc chutnalo a zasytilo,pokud by se vzbudila znovu,tak je jasný že hlady to není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dáváme buď kaši nebo mlíko, ne obojí. Je ale fakt, že kaše sní celý plecháč…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já dávám buď kaši nebo Sunar. A naštěstí jí to stačí. je fakt, že se futruje celý odpoledne a většinou před tím mlíkem má ještě nějakej chleba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáváme kaši = véču až těsně před spaním, vypije 180 ml a někdy si ještě řekne o přídavek, tak dostane třeba ještě 30 ml Nutrilonu v postýlce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My baštíme kolem půl 12 oběd,o půl třetí jogurta,v pět ten chleba(tak půl)v šest tu kaši a kolem půl devátý ten sunar,pak spí až do půl 7.Doktor říkal,že je malá a drobnější,v roce něco málo přes osm a půl kg,ale při pohledu na mě 48kg usoudil,že je to v pořádku,prostě potřebuje jíst častějc v menších dávkách,snad se to srovná až si pořádně zvykne na flašku,zatím s ní moc nekámoší ![]()
- Citovat
- Upravit
Já teda dávám na noc jenom kaši - po koupání. dělám jí řitčí, takže si jí dává z flašky a vypije 200ml jak nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja davam tak hodinu az hodinu a pul pred spanim kasi 150ml a pak v postylce mleko okolo 180ml.. Lip pak usina… Ovsem ne vzdy vse vypije…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme na noc Beba na dobrou noc,je zahuštěná rýžovou moukou a malý spí celou noc.Vypije 230 ml.SEm tam do toho mlíka přihodím pár sušenek od Sunarky,ale fatk vyjímečně,je to pak moc sladké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,malá vypije v 18h 150ml kaše víc nevypije a za dvě hodiny se doráží ještě sunarem,tak 100ml.Pořád se v tom tak nějak plácáme,co jsem přestala kojit,tak nějak nemůžem najít tu správnou míru.
Máte to tak některá taky?