Jak dávat sušenky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak dávat sušenky?
Malý má 10měs (8měs. korigovaný věk).
Můžu mu dávat sušenky? Nenamočené? Jak mu je mám dávat?
v jogurtu? nebo…?
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ja primichavam do jogurtu, presnidavky nebo nastrouhaneho ovoce, davam klasicke piskoty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jestli zvládá kousky, my jsme nejdřív začly s křupkama, pak kousek rohlíku a pak sušenky, začala jsem s malým kouskem Hami safari sušenky, a Sunarky - dala si ho celý do pusy, a ted si to křoupe sama, do jogurtu, nebo přesnidávky jsem zatím nedala, raději dám samotnou přesnídávku a pak do ruky sušenku nebo křupku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucie.t píše:
ja primichavam do jogurtu, presnidavky nebo nastrouhaneho ovoce, davam klasicke piskoty
A nadrobíš je tam hodně najemno? V příkrmech když jsou mini kousíčky, tak je krásně vyplive a divně se tváří. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chocolattecoffee píše:lucie.t píše:A nadrobíš je tam hodně najemno? V příkrmech když jsou mini kousíčky, tak je krásně vyplive a divně se tváří.
nejdriv jsem je strouhala, ted uz jen nadrobim, oni se nacucaji a snadno je sni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A zkoušela si kukuřičný křupky? Dáš mu je do ruky a on si chroupe, jsou supr na umlčení nebo za úplatek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Temaho píše:
A zkoušela si kukuřičný křupky? Dáš mu je do ruky a on si chroupe, jsou supr na umlčení nebo za úplatek
Jeee, no nezkoušela.
(hned je koupíme)
To jsem zvědavá, jak se na ně bude tvářit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chocolattecoffee píše:
Malý má 10měs (8měs. korigovaný věk).
Můžu mu dávat sušenky? Nenamočené? Jak mu je mám dávat?v jogurtu? nebo…?
Děkuju
Za mě můžeš, taky dávám. Kupuju Sunarka modré na dobrou noc, ty jsou nejjemnější ze všech, které jsme zkoušeli, stačí rozdrtit mezi prsty a nasypat do přesnídávky nebo to přidám do rozmixovaného ovoce… Safari a podobné mi ten náš dareba plive, jsou na něj asi moc tvrdé, nechtějí se rozmočit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
malá chrupe kukuřičný křupky,ty se ji krásně rozpustí a nemám strach,že se mě kouskama bude dávit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Liduš88 píše:
malá chrupe kukuřičný křupky,ty se ji krásně rozpustí a nemám strach,že se mě kouskama bude dávit
Ony se rozpouštějí? To jsem nevěděla.
(to mám radost)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chocolattecoffee píše:Liduš88 píše:Ony se rozpouštějí? To jsem nevěděla.
malá chrupe kukuřičný křupky,ty se ji krásně rozpustí a nemám strach,že se mě kouskama bude dávit(to mám radost)
Jo jo skoro hned se ji v puse rozpustí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
ještě nestlé vyrábí nějaké piškoty od 6m a ty se v puse taky rozpustí, takže bych klidně zkusila i ty. http://www.lekarna.cz/…enky-2x180g/
tak oprava, od 7m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krupky jsem a kupovala a dodnes kupuju,porad maji veliky uspech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Laaja píše:
Ahoj,
ještě nestlé vyrábí nějaké piškoty od 6m a ty se v puse taky rozpustí, takže bych klidně zkusila i ty. http://www.lekarna.cz/…enky-2x180g/
tak oprava, od 7m.
Tohle jsem taky kupovala,vyborny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit