Jak dávat sušenky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
23.6.13 22:23

@elanaa když pohanký mají už takovou specifickou pachuť, nevím, jestli to mláďata budou chtít, no ale viděla jsem je tam, příště koupím. My kupujeme kukuřičný, jáhlový, rýžový ne, ty lepěj úplně šíleně. Nejčastěji jáhlový, přijde mi, žeu nich je v pytlíku nejvíc hodně dlouhých, dobře se malýmu držej.
Já jsem odbourala i piškoty pro starší děti, oni pak furt chodili a piškůtek maminko, teď si všichni křupou a já mám dobrý pocit, že se zbytečně neládujou cukrem a bílou moukou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
23.6.13 22:25

@Gladys jasný, chce to zkusit, u nás právě ta „pachuť“ jak říkáš, je na nich přitažlivá, prcek jim od začátku dával přednost. A já teda taky, hlavně kvůli tomu menšímu lepení. Taky jen tak na mlsání nerada dávám sladkosti, když, tak banán nebo právě tu křupku. Sušenky teda taky má, denně 2 kousky v ovocné přesnídávce (mixuju čerstvé ovoce a do toho mu je hodím, chodí pak spát, tak ať to má sytější). Ale drát do sebe nasucho cukr a mouku, to mi taky přijde zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.6.13 22:28

@Gladys Já jsem jí je zkoušela a ona je nechce. Zkoušela jsem klasické i nějaké z lékárny, nevím, co to bylo. Ale ona jestli snědla za ty 2 měsíce, co je jí, tak 10 celých sušenek, takže škodlivost tolik neřeším… Dám jí je jen tak na „zkoušku chrupu“ tak jednu týdně, ona je zas tak moc nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.6.13 22:58

Starší si začal strkat jídlo do pusy okolo 8m asi, mladší snad až ve 13m. on si jako mimino vůbec nestrkal nic do pusy, takže s křupkama si jenom hrál, ale do pusy ne. kolem toho roka začal koneečně brát na miloswt normální jídlo, aspoň v malým množství, do tý doby jen mlíko :roll: no a tím pádem i začal strkat věci do pusy, teĎ si tam cpe všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.6.13 23:00

Jo a ty pohonkový křupky mi přijdou fajn, nepřijde mi, že by měly nějakou specifickou chuť :nevim: pohanková kaše mi taky nechutná, ale ty křupky jsou normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
26.6.13 07:29

klasicke piskoty

A normalni klasicke piskoty davate? popř. od jakeho věku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.6.13 08:24
@evulkanov píše:
A normalni klasicke piskoty davate? popř. od jakeho věku?

Já dávám, hned od 4.měsíce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko