Když miminko nechce mlíko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Když miminko nechce mlíko
Dobrý den prosím poraď te mi. Mám 5ti měsíční holčičku a začala jsem jí dávat přesnídávky jen tak na ochutnání,ale už třetí den mi nechce dvakrát za sebou sunar ale hlad má protože přesnídávku nebo polívku sní.Poradíte mi co mám dělat? Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus dát mlíko ve spánku, to někdy zabírá. Jinak bych jí ale hned nedala tu přesnídávku nebo něco jinýho, zkus jí chvilku potrápit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
a proc by nemohla misto jednoho mlika dostat normalni porci prikrmu? Kdyz ti to ji, tak bych to nehrotila. Udelej ji tu polivku, nebo hustsi rozmixovanou zeleninu k obedu a az za treba 3 hodky ji dej mliko. (pokud nebude chtit driv).
jo a ve spanku, bych ji rozhodne nic nedavala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě kdyby to bylo místo jedné dávky tak to nějak neřešim.Večer před spaním a ráno když se vzbudí tak si mlíčko dá ale přes celý den ho odmítá a chce příkrmy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolik vypije celkem mlíka? Měla by mít 500 ml na den mléčných výrobků nebo mlíka, tak jestli pije ráno a večer mohlo by to stačit, příp. to můžeš nahradit kaší. A dyžtak se zeptej Dr. jestli už třeba nemůžeš zkusit jogurt, když nechce mlíko, ale na ten je možná ještě brzo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit