Odmítá láhev, ale lžičku ano
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odmítá láhev, ale lžičku ano
Malému je 10měs. (korigovaný věk 8měs.).
Už tři dny nechce absolutně lahev, ani dudlík, hned se mu z toho navaluje, když mu to dám do pusy - savičku.
Nechce ani čaj ani mléko.
Místo mléka mu dávám kaši (z nutrilonu), takže nějaké to UM do něj nacpu, ale čaj nehce a z lahve prostě vůbec nic.
Napadlo mě, že to je asi kvůli růstu zoubků.
Jen mě trápí, že do něj cpu hodně té kaše, aby nebyl tlustý (ale zásadně dávám tu z nutrilonu - smíchám kaši s UM) a pitný režim. (nechce čaj)
Díky za názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
a zkousela jsi treba hrnecek s pitkem? maly take po nejakem case nechtel pit z lahve a z hrnecku jo, ted uz mu zase lahev nevadi.
co treba pridat UM k ovoci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám mu UM do té kaše, to mu jede nejlépe.
Pítko docela chtěl, ale pak taky ne. Ani si prostě necucnul.
Doufám, že časem něco chtít bude, ten čaj, kvůli pitnému režimu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oliverovi je pet mesicu a neco, uz asi tri tydny odmita pit pres den mleko, jen na snidani to zvladal, takze je uz na prikrmech. ale dneska postoupil o krok vys a nechce mliko vubec. teda z lahve ho nechce. takze jsem ted do nej narvala asi 100um po lzicce, coz si dovedete predstavit, jaky to bylo ![]()
Rikala sem si, jestli by nebylo reseni takova ta lahvicka se lzickou..... nebo co jineho takhle malemu prckovi na snidani? kasi ma na veceri a prici se mi mu ji davat dvakrat denne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta lahvička se lžičkou by byla dobrá. Já to mám jako nástavec na Lovi flašku. A otvor v lžičce pro starší dítko, takže třeba mlíko jen zahuštěný trochou kaše, aby se to snáz podávalo by mohl dostat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tuto flašku se lžičkou jsem viděla v Olympii v tom hračkářství na rohu naproti Hervisu (nepamatuji si jméno obchodu)
- Citovat
- Upravit