Kaše nám řídne
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kaše nám řídne
dcerce je 9 měsíců a začínáme dávat kaši protože se víc budí.Stále kojím a mléka i dost odstříkám.Proto se mi nechce kupovat mléčná kaše a dávám nemléčnou s mým mlékem.Jenže jak jí udělám tak je hustější a během snad minuty se z ní stane zase skoro voda.To pak nechce protože jí to všude teče.
Máte s tím také zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
mám naprosto stejnou zkušenost, nikdo mi na to nedokázal odpovědět, i když na kaši je přímo psáno, že se může dělat i z mateřského mléka. Samotnou mě to zajímá,měla jsem mlíčka plný mrazák a postupně jsem ho dávala na pití, protože kašičku - jakoukoli značku, nemléčnou, se nám nepodařilo udělat tak aby byla jeditelná lřičkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to dělam z uměleho a děla se mi to taky.. Dělam se mi to snad od vsech výrobcu.
- Citovat
- Upravit
Hm,to je teda dobrý
jsem myslela že to třeba neumím jen připravit ![]()
A co ty normální mléčné ty vám neřídnou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se to stávalo taky, ale až po dlouhej době, když jsme se pokoušeli dávat lžičkou, tak než to zbaštila, tak to zřídlo. Z flaštičky to vymlaskne ještě hustý
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak to holky děláte? Od oka nebo odměřujete? Mně řídla Sunarka, takže letěla do koše. Teď holkám dávám Babylove a ta je super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
s MM je to normální, že řídne. je třeba krmit rychlostí blesku. mléčné neřídnou.
Některé kaše řídnou s MM méně, bylo tu na to několik diskuzí, tak pohledej, já už si to nepamatuji, které byly lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, my používáme mléčnou kaši na dobrou noc od Sunarky a tohle se nám nestává. S tou jsme maximálně spokojeny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě řídly i mléčné kaše (tedy doufám, že se to tak jmenuje, prostě ty, které se ředily jen vodou). Jedli jsme Nestlé kdeco, snad jen ta sušenková tolik neřídla (ale je fakt, že né za minutu, ale do pěti minut taky, Myšoun byl louda…).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz je MM mliko teply - trochu ohraty a udela se dost husta, vetsinou se mi neztekuti… Driv mi to taky delalo, myslim ale, ze to byly jine kase nez Hami, s temato uz jsem spokojena
- ryzovo bananova, broskvova… Ted dojida i treba za ul hodky a OK ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě další důvod řídnutí kaší,že se při podávání dál míchají lžičkou. Jak se rozkvedlá vidličkou na požadovano hustotu tak už se nesmí míchat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit