Stále trvající kašel

359
12.11.11 07:52

stále trvající kašel

prosím o radu.syn již třetí týden kašle.nic nezabírá.
poslední bral ACC Long sirup,to mu pomohlo.
ale stále kašle,hlavně ráno a někdy i v noci.
prosím poradte co dáváte učinného na kašel.
jinak mu nic není.
znáte kapky Kaloba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21626
12.11.11 08:01

řeším stejný problém už měsíc a půl a nakonec jsem na vše rezignovala a dávám jen přírodní sirup thymomel a multivitaminy. u nás je to asi navázané i na alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
12.11.11 08:07

takže vy docházíte na alergoloigii? potřebuji tam nějaké doporučení? že bych tam s klukem zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
12.11.11 08:20

Jestli kašle takhle dlouho zašla bych pro radu k doktorovi a na alergologii by tě měl poslat on se správou o nemocech co jste prodělalai a o současném stavu…aspoň tak to udělala naš doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
12.11.11 08:29

zrovna kašel probíhá i u nás doma, ale spojený s chřipkou. Sestra mi dala recept na sirup na kašel tak jsem ho uvařila a manžel byl za dva dny bez kašle. Já začínám užívat sirup dnes, tak jsem zvědavá jestli bude taky fungovat. Takže jestli máte zájem tak recept je: 250ml vody,200g cukru krystal svařit na sirupovou konzistenci. Stáhnout z plotny a vsypat celej sáček tymiánu a nechat louhovat s občasným zamícháním . Až sirup vystydne, tak přecedit a užívat 5× denně lžíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
12.11.11 08:31

některý alergolog vezme bez doporučení, jiný ho potřebuje. je lepší zpráva od dětské doktorky, aby měl alergolog anamnézu dítěte. jinak my jsme na alergologii začali docházet kvůli atopickému ekzému a zjistila se silná alergie na pyly křížená s potravinovou. a právě klárka je třeba na Vysočině v pohodě a přijede do Prahy a začne za den kašlat… něco ji doma nebo v okolí domu dráždí a nemůžu přijít na to, co konkrétně, když roztoče a prach jsme vyloučili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
12.11.11 08:41

Já to tak měla taky (já mám astma). Když sme byli v Jeseníkách na chalupě, dobrý. Jakmile sme přijeli domů do Olomouce, blbý :nevim: To bude městem, smogem, prachem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.11.11 08:49

taky už bojujeme měsíc s kašlem!!! u dr. jsme každý týden a vždy odejdem s jiným sirupem. Naposled říkala, že pokud to nepomůže pošle nás na rentgen :zed:
včera jsem koupila nějakou prsní mast Mukoplant tak je to trochu lepší.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
12.11.11 09:54

Tak u nás taky. Starší dcera už skoro tři týdny kašle, hlavně v noci, jednou se z toho i pozvracela. Od doktorky dostala Robitussin, ten trochu na noc pomůže, ale může se brát jen týden, takže v pondělí zase naklušeme a uvidíme, jak dopadnem :nevim: . Mladší zase pokašlává trochu přes den. Nejhorší je, že nevím, jestli je dobré chodit ven nebo ne. Vždycky jdeme na chvíli po poledni, jak se oteplí, jinak už bych se tu asi zbláznila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
12.11.11 09:55

Jinak jsem slyšela namazat hodně hrudník na noc sádlem a něším převázat, ale ještě jsem to nezkoušela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.11.11 10:03

Můj první syn taky takhle kašlal,byla jsem z toho na nervy a opravdu mu zjistili alergii.bere zyrtec a od té doby klid :palec: .zajděte na alergologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
12.11.11 10:35

Nám pomáhá thymiánová mast,mažeme na hrudníček i záda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
12.11.11 12:48

doktorka ho proposlechla a řekla,že už není zahlenený a že je to dobrý.ale on stále ráno kašle.
tak jsem mu dala zbytek Aerius-to mi přijde že na něj trochu zabírá.to nám napsali,když měl loni rýmu a tekla mu do uší na ORL.
tak zkusím na tu alergol.zavolat.protože abychom kupovali každý týden jiný sirup,tak to je škoda penez a učinek žádný.Robitusan máme doma,přijde mi,že mu nezabral.ten sirup ACC Long je bezvadný,alespon nekašla celý den,ale „jen“ráno a trochu v noci.
no je to hrozný,taky si myslím,že je to smogem.když jsme byli na horách a u moře,tak ani nezakašlal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.11.11 13:00
Tak ted jsem si jistá skoro na 100%.Taky u moře ani tuk.je to alergie,určitě.Taky jsem skupovala všechny možné sirupy.určitě tam zajdi a bude klid :palec:
Simonečka37 píše:
doktorka ho proposlechla a řekla,že už není zahlenený a že je to dobrý.ale on stále ráno kašle.
tak jsem mu dala zbytek Aerius-to mi přijde že na něj trochu zabírá.to nám napsali,když měl loni rýmu a tekla mu do uší na ORL.
tak zkusím na tu alergol.zavolat.protože abychom kupovali každý týden jiný sirup,tak to je škoda penez a učinek žádný.Robitusan máme doma,přijde mi,že mu nezabral.ten sirup ACC Long je bezvadný,alespon nekašla celý den,ale „jen“ráno a trochu v noci.
no je to hrozný,taky si myslím,že je to smogem.když jsme byli na horách a u moře,tak ani nezakašlal.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
12.11.11 13:17

no jen doufám,že nás vezmou bez doporučení,protože doktorka se vůbec neměla k tomu aby me poslala na alergologii,ani mi ten přípravek nechtela napsat a nenapsala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí