Vrozené vady dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
11.11.11 19:16

vrozené vady dítěte

Ahoj všichni už sem tady dlouho nebyla jen sem se s vámi chtěla podělit co se týče mé dcery simonky. Je jí 6 let ale má mnohačetné vady .nebudu to ani popisovat je toho hodně od srdce až po páteř každý 5 měsíců jezdíme na operaci plus na korzet ktrý musí nosti nepřetržitě 24 hodin .Je ale moc šikovná zvládá to všechno v pohodě a nejvíc mi pomáhá manžel a moje rodiče. Alwe jsme ráda že jí mám a nikdy sem nepřemýšlela co kdyby byla zdravá jednou urř¨čitě bude ale je to na dlouho ted nás čeká za měsíc další operace. ASle ještě mnoho dalších nás stále čeká.Proto nám držte palce. Taky bych ráda druhé a tak uvidíme Nikdy si asi těžko umí představit jak je to težké ale zvládla sme to hurá.
:-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
11.11.11 19:39

Držím palce, ať všechno dobře dopadne… :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.11.11 22:34

Přeji tobě i holčičce hodně síly a budu držet pěstičky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
11.11.11 23:09

Taky držím palce, vypadáš, že se s tím slušně rveš, to je dobře, určitě to zvládnete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.11.11 13:35

jen sem vám chtěla jseště řící kdyby ste náhodou měli nějaké věci na holčičku tak kolem 6 let a chtěli byste je vyhodit tak je prosím vás pošlete ke mě jestli vám to nevadí nebo i njěkaé hračky které už nepotřebujete určitě se naší simče budou hodit .Prootže nemám moc peněz takže se nic nekupuje jen léky které bere trvale a ty stojí dost peněz děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.11.11 19:04

tak za měsíc máme nástup do brna do bohunic na další operaci tak snad to dobře dopadne držte nám palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.5.12 22:41

vrozené vyvojové vady

ahoj náš chlapeček se narodil z roštěpem páteře a má zavedenou drenáž hledám maminky které mají děti ze stejnou vadou :) ale je jinak šikovný cvičily jsme vojtovku a začínáme chodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
11.5.12 22:47

držím Vám moc palce a Simonce hodně štěstí a síly,je to bojovnice a vyhraje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.5.12 23:57

Ahoj škubánku,asi jsi hodně rozhozená.Aspoň tak to vnímám podle tvého psaní.Vlastně jsem nepochopila ani založenou diskusi.Samozdřšjmě,že palečky moc dřžím a posílám milion přání ke štěstí a bylo prďolce líp a líp :hug: :hug: :hug: .Moje starší holčička má 5 let,takže oblečení nemám na Simonku,možná něco na lítačku by se našlo.Ale pokud by jsi chtěla,hraček ma mála strašně moc a ani si jich neváží,třeba by ti udělaly radost:-).Kdyžtak dej vědět:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.5.12 11:32

děkuji vám všem jsme horzně ráda za všechno ted jsme se vrátili z další operace ale ještě ná čeká 15 oerwcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.5.12 18:02

ale simonka je velmi šikovná a zvládá to docela dobře akorád nás čeká nejen operace páteře ale bohužel další vady které dcerka má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
12.5.12 18:09

@skubanek buď silná, je to boj,ale to zvládnete :hug: drž se, myslím na Vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.5.12 12:23

@charliue mám chlapečka který má vrozené vývojové vady mozečku a k tomu DMO.Díky vojtové metodě chodí a teď začal i běhat.Což mu vůbec nešlo.Sice musíme cvičit celý život,ale když vidím ty pokroky tak to musíme zvládnout.Je pro něho i mne strašné plus že je mentálně normální, takže se všechno krásně učí.Vím,že jsi hledala někoho kdo má stejné problémy jak tvůj chlapeček,ale chtěla jsem Ti hlavně napsat ať se držíš protože je nás víc co bojujem s nemocí svých dětí.Tak se držte a buďte silná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.5.12 12:55

ahoj děkuji kajik je hodně šikovný zatím od porodu a operace problém nabyl ale věříme že to bude dobré a že se bude dále dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.5.12 12:58

vyvíjet vím že jsou i horší případy vidím je ruzně všude na vyšetřeních :) všem maminkám pěkné chvíle z dětmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí