Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky, co vám zabírá nejvíce na únavu? Jsem unavená pořád, furt bych jen spala
a je pak těžké se k něčemu dokopat. Mimčo nemám a těhotná také nejsem. Díky ![]()
Běž k doktorovi. Může to být nedostatek železa nebo třeba špatná funkce štítné žlázy. Nebo prostě jen lenost. Pracuješ? Co pracuju stíhám toho víc. Je to prostě tak, čím méně toho člověk dělá, tím víc s tím má práce ![]()
To není samo sebou, doporučuji kompletní vyšetření u lékaře.. Může to být i známkou závažného onemocnění..
Ráno pít vodu s citronem…nakopne to…vůbec hodně pít…přes den být aspoň chvilku venku, nejhorší je být od rána do večera v kanclu pod zářivkama…ráno za tmy do práce, večer za tmy domů…chybí sluníčko…Vyrazit na víkend na HORY…slunce! Nebo jít do solárka…na pár minut. Začít cvičit…fitko…endorfiny. Omezit sladké, tučné-zdlouhavé trávení unavuje tělo.
Mě teď často bolí hlava…byť na to jinak netrpím.. ![]()
@Run Pracuju, to jo, ale mam to tak celej život, od tý doby co jsem začala chodit do práce (5 let), a ob týden musela vstávat o půl páte což vstávám i ted. Když přijedu z práce nejsem schopná nic, padají mi oči, nemám sílu na nic.. a štve mě to
Když mám odpolední jsem večer ok. At jdu spát v šest večer, nebo v deset, kdykoliv, prostě jsem pak celej den unavená. Napadl mě třeba horčík nebo tak něco? ![]()
@SIMONA1234 Ted je ten nízkej tlak, taky mě bolí :/ ale to jsem za ty léta už zvyklá. Jinak díky ![]()
@SIMONA1234 A ta voda s citronem, v jakým poměru? Zkusím to, kafovat už mě neba ![]()
@Nuggetka píše:
@SIMONA1234 A ta voda s citronem, v jakým poměru? Zkusím to, kafovat už mě neba
Sklenice vody a stačí do ní vymačkat půlku citronu…bez cukru… ![]()
@lyrica Právě že moc nejím, jedno hlavní jídlo denně. A sport také ne.. občas bowling ale jsem unavená i po něm. ![]()
@Nuggetka píše:
@lyrica Právě že moc nejím, jedno hlavní jídlo denně. A sport také ne.. občas bowling ale jsem unavená i po něm.
Tak to zacni pravidelne jist a pravidelne sportovat (bowling s prateli v sobotu vecer neni sport). Pravdepodobne bude kamen urazu tam.