Stánky z podchodu - Brno

3796
15.1.22 10:25

Stánky z podchodu - Brno

Zdravím všechny z Brna a okolí,
Protože na emiminu se ví všechno, zeptám se tady. Neví někdo, kam se přestěhovaly stánky, které byly v podchodu pod brněnským nádražím? Byla jsem zvyklá u vietnamců nakupovat, a teď tak nějak nemám kde. Myslím to vážně, rádoby vtipné komentáře nechť si nechá každý pro sebe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35928
15.1.22 10:30

Si zajed na Olomouckou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
15.1.22 10:40

Všem vypršela smlouva. Řekla bych, že neproběhlo žádné hromadné stěhování, takže každý bude někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20904
15.1.22 10:41

Oficiálně nikam. Byly jen zrušeny. Po rekonstrukci by se tam měli někteří zase vrátit. Ale určitě ne ti s hadrama apod.

Někteří tam ještě nějakou dobu budou, jelikož je to naplánovaný na delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
15.1.22 10:48
@JancaS84 píše:
Si zajed na Olomouckou.

Když jsem tam byla někdy v září, fungovalo to tam jen jako velkoobchod, bundy po,5 kusech, boty po 10, a tak. Akorát asi troje ty jejich potraviny.
Právě sonduji, jestli už je to tam teď jinak.
Nebo kde je v Brně nějaký ten jejich větší obchod. Jsem z Brna už pár let pryč, tak už nemám moc přehled :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20904
15.1.22 11:24

Vím, že co bývaly stánky i v centru apod. tak to je všechno pryč. Není to žádná ozdoba pro moderní centrum města no. Ale můžeš zkusit tržnici na Malé Americe kousek vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
15.1.22 11:30

@Cenarius
Tak jako, já to chápu, moc krásy to nenadělalo, a nejsme v Orientu, ta likvidace je v pořádku.
Jen se ptám, kde zase můžu nakoupit ty jejich tepláky, šály, baťohy… a asi nejs3m jediná, nakupovala tam spousta lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
15.1.22 11:30

Když půjdeš po Masaryčce směrem na Svoboďák, rozhodně aspoň dva velké vietnamské obchody s hadrama potkáš. Nebo bývaly myslím na Josefské (první odbočka z Masarykovy vpravo, jak je východ z Letma) taky aspoň dva obchody. Já nejsem žádná shopaholička a svého času jsem u Vietnamců taky nakupovala, ale zrovna v podchodu to tak páchlo myšinou, že bych si tam nekoupila ani klíčenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
15.1.22 17:49

Ale v tom podchodu stále někteří vietnamci jsou. Jen mám pocit, že už se to u nich moc nevyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová