Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny z Brna a okolí,
Protože na emiminu se ví všechno, zeptám se tady. Neví někdo, kam se přestěhovaly stánky, které byly v podchodu pod brněnským nádražím? Byla jsem zvyklá u vietnamců nakupovat, a teď tak nějak nemám kde. Myslím to vážně, rádoby vtipné komentáře nechť si nechá každý pro sebe. ![]()
Všem vypršela smlouva. Řekla bych, že neproběhlo žádné hromadné stěhování, takže každý bude někde jinde.
Oficiálně nikam. Byly jen zrušeny. Po rekonstrukci by se tam měli někteří zase vrátit. Ale určitě ne ti s hadrama apod.
Někteří tam ještě nějakou dobu budou, jelikož je to naplánovaný na delší dobu.
@JancaS84 píše:
Si zajed na Olomouckou.
Když jsem tam byla někdy v září, fungovalo to tam jen jako velkoobchod, bundy po,5 kusech, boty po 10, a tak. Akorát asi troje ty jejich potraviny.
Právě sonduji, jestli už je to tam teď jinak.
Nebo kde je v Brně nějaký ten jejich větší obchod. Jsem z Brna už pár let pryč, tak už nemám moc přehled ![]()
Vím, že co bývaly stánky i v centru apod. tak to je všechno pryč. Není to žádná ozdoba pro moderní centrum města no. Ale můžeš zkusit tržnici na Malé Americe kousek vedle.
@Cenarius
Tak jako, já to chápu, moc krásy to nenadělalo, a nejsme v Orientu, ta likvidace je v pořádku.
Jen se ptám, kde zase můžu nakoupit ty jejich tepláky, šály, baťohy… a asi nejs3m jediná, nakupovala tam spousta lidí.
Když půjdeš po Masaryčce směrem na Svoboďák, rozhodně aspoň dva velké vietnamské obchody s hadrama potkáš. Nebo bývaly myslím na Josefské (první odbočka z Masarykovy vpravo, jak je východ z Letma) taky aspoň dva obchody. Já nejsem žádná shopaholička a svého času jsem u Vietnamců taky nakupovala, ale zrovna v podchodu to tak páchlo myšinou, že bych si tam nekoupila ani klíčenku.
Ale v tom podchodu stále někteří vietnamci jsou. Jen mám pocit, že už se to u nich moc nevyplatí.