Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
JE MI 54. NEPODARILO SE MI DOTED ZPLODIT DITE PRIROZENOU CESTOU A TED JSEM SE ROZHODLA O UMELE TEHOTENSTVI VE STATE, KTERY TO V TOMTO VEKU POVOLUJE. TED SE CITIM PRIPRAVENA, FINANCNE ZAJISTENA A KLIDNA.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Irena1910 píše:
JE MI 54. NEPODARILO SE MI DOTED ZPLODIT DITE PRIROZENOU CESTOU A TED JSEM SE ROZHODLA O UMELE TEHOTENSTVI VE STATE, KTERY TO V TOMTO VEKU POVOLUJE. TED SE CITIM PRIPRAVENA, FINANCNE ZAJISTENA A KLIDNA.
Zalez trolle.
@Irena1910 píše:
Proč si nenajdeš partnera, který má děti?
Nevím, jestli je u nás v tomhle věku vůbec možné umělé. V zahraničí asi jo. Ale nemyslím si, že je to správné.
@Irena1910 píše:
a? co my s tím?
je tu podobných diskusí už hafo, a nepiš velkými písmeny, nedá se to číst
Ti trolove dneska nemají žádnou úroveň.. No tak.. Vymyslete něco uvěřitelného..
@korn123 píše:
Zalez trolle.
přesně, třaskavé téma, bude spousta stran diskuse
@Irena1910 píše:
Tema je co si o tom myslite…
Jako o tom, že chceš dítě v 54? No co si o tom asi tak můžeme myslet? Zkus hádat..
@Irena1910 píše:
Nic, já k tomu vstávat nebudu.
@Irena1910 píše:
Hloupost a nezodpovědnost. To si myslím.
@Irena1910 píše:
No tak hlavní je, že jsi připravená, finančně zajištěná a klidná.
Myslím si o tom to, že se občas taková bláznivá osoba skutečně najde a že to musí být masakr v tom věku, zvlášť, když dítě (či děti-ano i to se může stát) nebudou zdravé.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď