Stará pohádková knížka?

Yellow submarine
1.9.12 21:40

Stará pohádková knížka ???

Holky, marně si lámu hlavu, jak se jmenovala moje oblíbená knížka z dětství. Bohužel ji už nemám a chtěla bych ji dětem pořídit.
Jediné co si z ní pamatuji, že v ní bylo více pohádek (a mám pocit, že všechny byly o zajíčkovi).
Jedna byla o dom, jak začalo pršet a zajíček se chvoval pod malý hříbek, za chvilku tam přišlo jiné zvířátko a taky se schovalo. Nakonec bylo pod hříbkem zvířátek hodně, protože hříbek díky dešti vyrostl.
A z další pohádky si vybavuji jen obrázek, jak ten zajíček pomocí dlouhé hole přeskakoval říčku.
Nevím to jistě, ale myslím, že to byla ruská pohádková knížka.

Poznáváte některá tuho knížku, byla bych moc ráda. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
346
1.9.12 21:44

Vladimir Sutějev - Pohádky a obrázky. Zkusím najít nějaký odkaz, jestli myslíme tu samou, ale řekla bych, že jo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
1.9.12 21:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
1.9.12 21:46

http://www.cbdb.cz/img.php?…

Není to tahle? Milovala jsem ji :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
1.9.12 21:47

@daaaja Děkuji, děkuji, děkuji :hug: :*
Já ty ruské pohádky milovala a myslím, že i miluju.

• Citovat
  • Upravit
28272
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994

My máme tyhle pohádky v knížce Pohádky se zvířátky. Té jsme se něco načetli. Moc hezké pohádky a obrázky :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
1.9.12 21:50

Mě se na těch obrázcích líbí, že věci na nich vypadají jako ve skutečnosti.
Nedávno jsem četla synovci nějakou pohádku a z obrázku jsem neuměla poznat, jestli je to kočka nebo vesmírná stanice

• Citovat
  • Upravit
346
1.9.12 21:54

Je opravdu vydařená, milovala jsem ji já i moje děti a hlášky typu „hůlčička - nepřítele tlučička“ u nás zlidověly už v dobách, kdy jsme byli s bráchou malí :mrgreen: Jen mi tenkrát bylo moc líto, že si OPRAVDU nemůžu vybarvit kohouta z té pohádky, jak „namaloval jednou Vova kohouta, ale zapomněl ho vybarvit…“, tak aby moje děti netrpěly stejně, prohnala jsem ho kopírkou :mrgreen: Vybarvili jich celé hejno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
1.9.12 21:59
@daaaja píše:
Je opravdu vydařená, milovala jsem ji já i moje děti a hlášky typu „hůlčička - nepřítele tlučička“ u nás zlidověly už v dobách, kdy jsme byli s bráchou malí :mrgreen: Jen mi tenkrát bylo moc líto, že si OPRAVDU nemůžu vybarvit kohouta z té pohádky, jak „namaloval jednou Vova kohouta, ale zapomněl ho vybarvit…“, tak aby moje děti netrpěly stejně, prohnala jsem ho kopírkou :mrgreen: Vybarvili jich celé hejno :kytka:

Tak my ho máme vybarveného 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
1.9.12 22:09

Tak už jsem objednala a přidala ještě tuto:

• Citovat
  • Upravit
9994
1.9.12 22:11
@Chocolate píše:
Tak už jsem objednala a přidala ještě tuto:

Ty hele, a není to to samé, jen pod jiným názvem (podle těch obrázků)? Jak jsem psala výše, my máme Pohádky se zvířátky a jsou totožné s Pohádky a obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
1.9.12 22:12

Snad né, a ikdyby tak se rozhodně neztratí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Yellow submarine
1.9.12 22:14

Moc děkuji, už se těším až objednám a počtu. Jsem ráda, že jsem diskuzí potěšila i někoho dalšího @Chocolate :lol:

• Citovat
  • Upravit
14064
1.9.12 22:20

Tak to si musíš pořídit i tohle
Taky moc pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie