Staré džíny

7661
10.12.16 19:43

Staré džíny

V rámci předvánočních úklidů jsem po domácnosti posbírala sedmero různých obnošených, místy rozdrbaných, nepadnoucích a obecně nepoužítelných džínových kalhot. Už je mám připravené k vyhození, ale napadlo mě zeptat se tu, jestli by se nedaly nějakým tvůrčim způsobem využít, případně jestli to už někdo nedělá a nehodil by se mu materiál.
(Pár nápadů na recyklaci jsem sice po internetu pohledala, ale nešiju, což mě dost limituje.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
197
10.12.16 19:53

Pokud jsou rozdrbane jen na castech a ne cele, je dobre si je nechat treba na zaplatu. Rozstrihat a uschovat vybrane kousky. :D
Jine zkusenosi nemam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
10.12.16 20:01

Zalezi na velikosti, z dospelackejch sila moje teta pekny tasky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
10.12.16 20:25

Je to sice na modrém koníku, ale i tak: https://www.modrykonik.cz/…vani-2vhm3t/

jinak já si ze starých džín, nechala ušít sukni, podobnou jako je v galerii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11799
10.12.16 21:36

http://m.fler.cz/jarama

Od tehle pani na Fleru jsem si koupila krasnou dzinovou kabelku, treba by dziny na dalsi tvorbu vyuzila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.12.16 22:10

Mám ve skříni schované čtvery nepoužitelné džíny a řeším úplně stejnou otázku. Doma jsem za blázna :D, tak jsem ráda, že nejsem jediná :-). Kdyby měl někdo pro ně využití ráda je přenechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
11.12.16 20:15

@Titty Díky za tip, zkusila jsem nabídnout, ale paní s díky odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
11.12.16 20:18

@bublinek Taktéž díky za odkaz. Pokusila jsem se dle jednoho návodu z jedněch kalhot nastříhat „přízi“, že bych uháčkovala třeba koš, ale je z toho takový svinčík, jak se látka třepí, že asi nakonec přece jenom dojde na tu popelnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.12.16 20:31

Ta zvířátka jsou tedy kouzelná, k sežrání. Méďa, pes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
11.12.16 20:51

@Bersaba Tak bez šití je to těžší, ale tohle taky není k zahození. Lepidlem nebo tavnou pistoli a na krabice různý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.12.16 20:57

Koberec je taky úžasný. To se někdo má, když je šikovný na ruce a nemá kopyta v sádře jako já, oboje navíc levá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.12.16 23:13

@LVLucie Tak ta krabička je taky dobrý nápad, možná bych mohla zkusit nějaké tvoření se synátorem, potřebuje novou krabici na mašinky :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová