Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V rámci předvánočních úklidů jsem po domácnosti posbírala sedmero různých obnošených, místy rozdrbaných, nepadnoucích a obecně nepoužítelných džínových kalhot. Už je mám připravené k vyhození, ale napadlo mě zeptat se tu, jestli by se nedaly nějakým tvůrčim způsobem využít, případně jestli to už někdo nedělá a nehodil by se mu materiál.
(Pár nápadů na recyklaci jsem sice po internetu pohledala, ale nešiju, což mě dost limituje.)
Pokud jsou rozdrbane jen na castech a ne cele, je dobre si je nechat treba na zaplatu. Rozstrihat a uschovat vybrane kousky. ![]()
Jine zkusenosi nemam ![]()
Zalezi na velikosti, z dospelackejch sila moje teta pekny tasky ![]()
Je to sice na modrém koníku, ale i tak: https://www.modrykonik.cz/…vani-2vhm3t/
jinak já si ze starých džín, nechala ušít sukni, podobnou jako je v galerii
Od tehle pani na Fleru jsem si koupila krasnou dzinovou kabelku, treba by dziny na dalsi tvorbu vyuzila.
Mám ve skříni schované čtvery nepoužitelné džíny a řeším úplně stejnou otázku. Doma jsem za blázna
, tak jsem ráda, že nejsem jediná
. Kdyby měl někdo pro ně využití ráda je přenechám.
@Titty Díky za tip, zkusila jsem nabídnout, ale paní s díky odmítla.
@bublinek Taktéž díky za odkaz. Pokusila jsem se dle jednoho návodu z jedněch kalhot nastříhat „přízi“, že bych uháčkovala třeba koš, ale je z toho takový svinčík, jak se látka třepí, že asi nakonec přece jenom dojde na tu popelnici.
@Bersaba Tak bez šití je to těžší, ale tohle taky není k zahození. Lepidlem nebo tavnou pistoli a na krabice různý ![]()
Koberec je taky úžasný. To se někdo má, když je šikovný na ruce a nemá kopyta v sádře jako já, oboje navíc levá.
@LVLucie Tak ta krabička je taky dobrý nápad, možná bych mohla zkusit nějaké tvoření se synátorem, potřebuje novou krabici na mašinky
.