Staré lego

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tunrida
14.11.16 17:09

Staré lego

Ahojky :mavam:
Vedlejší diskuze o stavebnicích mě přiměla založit tuto diskuzi. U rodičů je lego po mně a bráchovi. Může být, já nevím, tak třeba deset let staré. Nevíte o nějaké stránce, kde bych mohla dohledat, co je to za sadu? Chtěla bych k tomu najít návod, abychom z toho mohli něco postavit :lol: V tý sadě je nějaký hnědý, jakoby visutý most :lol: Prý se z toho stavěla asi jakási pevnost nebo něco takovýho :lol: Třeba to některá můžete znát a mít doma, tak mi poradíte :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1504
14.11.16 17:19

Co treba tady https://oldlego.com/…clopedia.php ??

Nijak jsem to nezkoumala detailne, ale zkus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.11.16 17:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.11.16 17:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.11.16 18:50

Abyste si nemyslely, tak já si to čtu a prohledávám. Už mám hlavu jak pátrací balon :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
102
14.11.16 19:03

Možná zkus Bazar Lego na fb, jsou tam vážně zažraní sběratelé, kteří by ti mohli poradit třeba podle fotky a roku legu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
14.11.16 19:10

Neni to lego pirati? To moje je tedy stare tak 25 let, ale most mame taky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13715
14.11.16 19:28

Určitě někde budou kompletní návody na všechny sady Lega, akorát nevím kde :lol:. Ale vím, že jsou. Taky máme u mámy hromady Lega a nevím, co k čemu je. Po bratrancích máme zřejmě spousta aut, ale taky jednu asi pirátskou loď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
14.11.16 19:35

Dobře vyhledávat se dá i podle čísla na kostičkách (každá kostka má svoje číslo- většinou zespodu, je dost malé). Takže vzít nějaký vzácnější dílek (ne ty běžné!) a dohledat, ve kterých setech se vyskytuje. Lze na brickset.com nebo peeron.com. Návody jsou na Brickset nebo přímo na lego.com.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.11.16 19:40
@aleesha píše:
Dobře vyhledávat se dá i podle čísla na kostičkách (každá kostka má svoje číslo- většinou zespodu, je dost malé). Takže vzít nějaký vzácnější dílek (ne ty běžné!) a dohledat, ve kterých setech se vyskytuje. Lze na brickset.com nebo peeron.com. Návody jsou na Brickset nebo přímo na lego.com.

Děkuju, zkusím se podívat, až tam budu :palec: Těch setů je nepřeberný množstí :zed: A zjistila jsem, že hnědý visutý most teda taky není nijaká vzácnost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino