Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A kdo definuje, které je staré a které je moderní? Abych byla v obraze? Nevidím v tom totiž rozdil
Mně se líbí Žofie, Otýlie, Matylda, Zdeňka, Cecílie, Aloisie, Antonie, Emilie.
Takže taky jsem na ty starší. A to i u chlapeckých jmen.
@skorotehotna píše:Řekla bych že dřív se (ta jména jak uvádím já) tolik nepoužívala a stejně tak se už tolik nepoužívají jména typu Josefína, Alžběta apod
A kdo definuje, které je staré a které je moderní? Abych byla v obraze? Nevidím v tom totiž rozdil
@terien píše:
Souhlasím s manželem, tahle jména jsou hrozná
Máme už větší děti
Dcera 14 let Tereza a syn 8 let Lukáš ale až teď se mi zalíbila tahle jména ![]()
@pattybouvier píše:
Máme už větší děti
Dcera 14 let Tereza a syn 8 let Lukáš ale až teď se mi zalíbila tahle jména
Každém se líbí něco jiného
za mě teda nějaká Žofie, Lojzička, Cecilie, Antonie, Otýlie, apod. je normálně za trest. I ta Pepina, to je taky hrozný.
@terien píše:Žofie, Otýlie A Cecílie mi přijdou taky hrozný
Každém se líbí něco jinéhoza mě teda nějaká Žofie, Lojzička, Cecilie, Antonie, Otýlie, apod. je normálně za trest. I ta Pepina, to je taky hrozný.
@pattybouvier
My jsme se s „manželem“ shodli na děsně zastaralém jménu. Anna byla taky ve hře. A Johanka.
Tak zkus vymyslet jméno, které nemají u Klusů doma, třeba na něj manžel přistoupí?
@Russet píše:Johanka je krásné jméno
@pattybouvier
My jsme se s „manželem“ shodli na děsně zastaralém jménu. Anna byla taky ve hře. A Johanka.
@Karleon píše:Ahoj, Klusovi neznám, znám jen Tomáše ale jeho rodinu ne a rozhodně to není o jejich jménech
Tak zkus vymyslet jméno, které nemají u Klusů doma, třeba na něj manžel přistoupí?
Naši známi mají čerstvě narozená dvojčátka. Pojmenovali je Herbert a Walburga a to je dle mne teprve za trest. Josefínu máme v rodině a to se mi naopak líbí.
Příspěvek upraven 21.07.19 v 17:26
@pattybouvier Me se také líbí taková klasická starší jména…
Já mám syna Josefa a brácha má holčičky Marii a Hanu, tak u nás v rodině se držíme klasiky…kdybych měla dceru líbila by se mě Františka
Ahoj holky, jaká se vám líbí holčičí jména? Vím, že je tu na tohle téma už mnoho diskuzí, ale už se v nich nějak neorientuju
Mně se dřív líbila taková ta modernější jména např Sofie, Beáta nebo i Olívie atd. Ale momentálně se mi líbí jména starší 
Jak to máte vy?
Je tu některá, který se taky líbí Josefína nebo tak? Samozřejmě se mi líbí i jiná jako třeba Anna atd ale prostě nejvíc se mi líbí Josefína, Tamara, Alžběta a nebo Jenovéfa ale manžel říká že prý pojmenovat takhle naše dítě- hrůza