Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jsou zde nějaké starší matky, od 40 let výš? Zajímal by mě názor na výchovu dětí, zda se nějak liší od těch mladších. Angela
já mám 3 měsíce, pak puberťačku 11, s tou to tříská neskutečně a pak skoro dospěláka 17 let
U mě se trochu liší .1. víc si to užívám (a to jsem ani u starších nebyla velemladá)
2. Rozmazluju (i manžel rozmazluje) …svojí holčičku
…myslím, že jsem si užívala všechny, ale každého jinak…taťka mímouše hodně rozmazluje…jinak si myslím, že je se mnou legrace, ale jsem důsledná a spravedlivá
Škurpice píše: …myslím, že jsem si užívala všechny, ale každého jinak…taťka mímouše hodně rozmazluje…jinak si myslím, že je se mnou legrace, ale jsem důsledná a spravedlivá
To já snad taky , ale jiné to (podle mě) je… ![]()
Ráďa69 píše:Škurpice píše: …myslím, že jsem si užívala všechny, ale každého jinak…taťka mímouše hodně rozmazluje…jinak si myslím, že je se mnou legrace, ale jsem důsledná a spravedliváTo já snad taky , ale jiné to (podle mě) je…
No mně je 39 a mám první dítě - ročního chlapečka. Čekali jsme dlouho tak si to teď vychutnávám:-).
moje nevlastní máma měla ve 43let třetí dítě a musím říct, že je na ní vidět, jak se ta výchova naprosto změnila - víc ji rozmazlují, spoustu věcí co jsme nemohli my, tak ségra může - ale já to vidím z pohledu sourozence - je mezi námi 23let rozdíl a já sama už mám dítě… A bude to znít možná hrozně, ale nemám k ní tak pevný citový vztah jako k mým sourozencům, se kterými jsem si věkově bližší a vyrůstali jsme spolu… ![]()