Startovací sada Tommee Tippee
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Startovací sada Tommee Tippee
Zaujala mě tato sada - TOMMEE TIPPEE Startovací sada kojeneckých lahviček C2N. Ale je to na více stránkách k objednání, kde je někde hrneček - 1× netekoucí hrnek s držadly Explora 6m+, jinde 1× první kouzelný hrníček s úchyty First Sips 4+. Předpokládám, že jde o různé hrnečky.
Chtěla bych takový, co má malé to pítko, ne pro větší děti.
Máte některá tuto sadu? Jste s ní spokojené? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja mam pocit, ze i to First Sips je znaceno od 6m, ale to je celkem fuk.
jinak Tommee Tippee jsou pouzivala u obou deti, takze nekolik let a spokojenost. Ale u te sady bych rekla, ze hodne zalezi, kdy budes zacinat. Protoze ty male lahvicky jsou vazne male a jsou tam 4 dudliky s oznacenim 0+, takze to clovek vyuzije jen kdyz tim krmi od narozeni. Pozdeji uz se vyuzji spis ty vetsi lahve a dudliky s vetsim prutokem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
Ja mam pocit, ze i to First Sips je znaceno od 6m, ale to je celkem fuk.jinak Tommee Tippee jsou pouzivala u obou deti, takze nekolik let a spokojenost. Ale u te sady bych rekla, ze hodne zalezi, kdy budes zacinat. Protoze ty male lahvicky jsou vazne male a jsou tam 4 dudliky s oznacenim 0+, takze to clovek vyuzije jen kdyz tim krmi od narozeni. Pozdeji uz se vyuzji spis ty vetsi lahve a dudliky s vetsim prutokem.
Syn má 5m a nějak kojení už moc neprospívá, ale umělé věci - dudlík, flašku, odmítá, tak bych zkusila toto, že by se začalo tím 0+, pokud to není maličký. A kdybych koupila flašku, stejně bych musela mít savičky k tomu a hodně chválí ten hrneček a ta sada vychází dobře cenově, tak bych nepotřebné prodala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z meho okoli si tuto znacku maminky hodne oblibili a detem vyhovovala, nam ale ne. Savicky maji podstatne mekci nez jine znacky(lahvicku pouzivame od narozeni) a dvojcatka neumi upoustet vzduch-a savicka se jim zacala kroutit a vtahovat dovnitr, takze jsem jim ji musela porad vyndavat z pusinky a nechat tam vpustit vzduch. Jinak savicky by jsem volila 0+ eventuelne je prodas a koupis jine..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy kojím ale občas dávám na hlídání a máme lahvičky od Aventu, řadu Natural. Classic prý ale také není špatná. Závit je dělaná tak, že upouští vzduch.
A co se týká hrnečků, ten máme také od Aventu - hrneček pro první doušky. Ten tedy ještě nepoužíváme ale hodně mamin si ho chválí. Také nejsou vůbec špatné hrnečky a lahvičku od MAMu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattulda001
ale vzdyt ty savicky maji udelane upousteni vzduchu
mala jeste ted ve 2 letech se pricucne a taha non stop.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dianela píše:
Já tedy kojím ale občas dávám na hlídání a máme lahvičky od Aventu, řadu Natural. Classic prý ale také není špatná. Závit je dělaná tak, že upouští vzduch.
A co se týká hrnečků, ten máme také od Aventu - hrneček pro první doušky. Ten tedy ještě nepoužíváme ale hodně mamin si ho chválí. Také nejsou vůbec špatné hrnečky a lahvičku od MAMu
Taky jsem na ten AVENT Natural koukala, je to dost podobný - jde mi o tu podobnost s prsem, klasiku mi malý odmítá, tak bych to zkusila a hrneček TT je taky dost chválený, tak nevím, no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
@kattulda001
ale vzdyt ty savicky maji udelane upousteni vzduchumala jeste ted ve 2 letech se pricucne a taha non stop.
Nepije z hrnku? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maty1989 píše:
Nepije z hrnku?
mliko po ranu taha z flasky, zatim ji to nehodlam brat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
mliko po ranu taha z flasky, zatim ji to nehodlam brat
Na 2 roky mi to už přijde divný, ale jasně, to je na každým. Já bych dala do hrnku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit