Téměř 9měsíční dcera jen kojena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5593
4.3.16 16:33

Temer 9.mesicni dcera

Ahoj holky, zajima me, jaky mate nazor na to, ze moje dcera je stale JEN kojena je ji 9 mesicu.
Mela jste to nektera podobne? Jak se vam pak deti rozjedly?
My jsme zacali s prikrmy v cca 6.-7.m dcera to nechtela, zkouseli jsme to skoro 2mesice pak jsem to vzdala a jen kojime :) navic bojkotuje lzicku jelikoz kdyz byla nemocna museli jsme ji davat na lzicku osklivy sirup a tim jsme ji to zosklivili. :roll: me nevadi ze je stale kojena jen me uz nebavi poslouchat reci okoli, predevsim rodiny :roll: jedine co mi sni je dopoledne svacinka kousek ponerance hrusky jablko kedlubnu aj.musi to mit v rucicce. :)
Diky za vase zkusenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
4.3.16 16:46

Zkoušela bych to cestou jídla do ruky. Uvařená těstovina, brambor nebo mrkev do ruky. Potom třeba i ovoce jako je banán, jablíčko nebo zelenina jako třeba okurka. Lžičku bych nenutila, jen to občas zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
4.3.16 16:47

Nabízet, nabízet, nabízet, nedávat lžičkou, ale používat místo toho ze začátku svůj prst. Jako to, že se zatím nerozjedla neva, ale musí mít často příležitosti k tomu se rozjíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
4.3.16 16:47

A natahuje se po jídle, když obědváš Ty? Co jí dát kousek bramboru, mrkve nebo masa do ruky? Když to neokořeníš, není problém. U nás se taky začalo rovnou kousky do ruky. Protože mi málem skočila do talíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
4.3.16 16:48

Ještě existují kapsičky, buď ovocné nebo i masozeleninové, děti to mají rády, když si to můžou sami vycucnout. Prodávají se i prázdné, znovu naplnitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
4.3.16 16:52

Taky bych zkoušela co nejvíc věcí do ruky… nám takhke občas obědvá i těstoviny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.3.16 17:05

Prostřední syn do roka. na tho nezabíralo ani dávat mu věci do ruky, on do pusy nikdy nic nestrkal, ani hračky, ani jídlo. pár dní po prvních narozeninách se rozjedl hezky. nejstarší do 15m snědl na porci 50, max 60g, víc ani ťuk. nejmenší je to samý, 14m, a strop má 50g, když mu něoc jó chutná, jinak míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.3.16 17:09

Nejmladsi do roka :) Pak se to zlomilo v podstate ze dne na den. Dr. v tom nevidel problem, mel jiny rekordmany :lol: Ted je mu 6 a je uplne normalni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
4.3.16 17:19

Diky za nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
4.3.16 17:20

Boze ten telefon odeslala se mi jen cast diky za nazory :roll: achjo zkusim to vse napsat znovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
4.3.16 17:22

Chtela jsem napsat, ze se snazime ji davat nejake jine jidlo nez jen mleko, ale vetsinou moc nechce a ja ji to nechci nutit… :roll: spise me vadi reci rodiny do kdy ji jako hodlas kojit? Uz by mela jist normalni jidlo tohle tvoje praktikovani neni normalni apodobne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
4.3.16 17:54

@AndreaS92 tak rodinu pošli někam… každé dítě je jiné, můj syn se rozhodl, že nebude spací miminko, ale koukací miminko… tchýně se ptala, co na to doktorka, že přes den moc nespí :mrgreen:
Pokud je dítě v pohodě, tak se mají řešit věci nenásilně, kdyby neprospívalo, tak klidně zkusit dát příkrm flaškou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.3.16 18:24

A ona o jidlo nejevi zajem? Treba kdyz jste u stolu, nekouka co jite a nenatahuje se po tom? Na komentare se vykasli, do roka muzes zvesela kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
4.3.16 18:51

Rodinu pošli někam. je jí 9 měsíců a ne 5 let. někde jsem četla, že do roka příkrmy mají sloužit k tomu, aby se dítě s jídlem seznámilo - tedy ne na jídlo:). takže já bych souhlasila s holkama - společně jíst, snažit se mít něco co může ona - a pak ať se krmí sama, lžičku připravit, nenutit. co dětsku vidličku ať napichuje? nebo rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí