Zdravá výživa a doplňky pro roční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1259
1.3.16 11:57

zdravá výživa

Ahojky maminky, chtěla jsem se zeptat čím krmíte roční dítě aby mělo dost vitamínů a minerálů? Dáváte dětem i nějaké potravinové doplňky? Díky za vaše názory a zkušenosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
1.3.16 12:00

Ne, ročnímu dítěti bych určitě nedávala žádné doplňky, jen pestrou a co nejvíce „domácí“ stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
1.3.16 12:08

Taky určitě bez doplňku stravy. Dávám domácí jídlo a ma většinou k dispozici nějaké krajene ovoce nebo zeleninu na chroupani, aby si zvykl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
1.3.16 12:43

Zadne doplnky stravy neberu ani ja, ted pres zimu davam jen vit. D a laktobacily a nemel jeste ani rymu, je mu 14 mesicu. Varim domaci jidlo, prevazne z domacich surovin, pokud nemam moznost, tak kvalitnich. Nedavam uzeniny, sladkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.3.16 14:08
@Marki1985 píše:
Ahojky maminky, chtěla jsem se zeptat čím krmíte roční dítě aby mělo dost vitamínů a minerálů? Dáváte dětem i nějaké potravinové doplňky? Díky za vaše názory a zkušenosti :mavam:

zdravou stravu, nic umělého, netřeba.. dost ovoce, zeleniny, dobrý bílý jogurt atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.3.16 14:16

Nic jsem nedávala, zeleninu mi ani jeden krom salátovky nejí a ovoce jen banán a syn ještě jablka a jahody. Takže dostávali to, co jedli, plus v roce ještě vitamín D. ted jsou větší, tak jim sem tam dám vitamin C. Dcera do 4let nebyla nemocná a syn do roka (kda dcera nastoupila do mš)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
1.3.16 15:33

Domácí strava, hodně ovoce, domácí ovocné šťávy, kvalitní jogurty..ze začátku jsem dávala jen bílé, později už po roce i kvalitní ovocné, sem tam dostane i Lipánka, křupky jáhlové. Po roce jsem ještě začala dávat rybí tuk obden střídám s vigantolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
2.3.16 11:07

Ahoj, doplnky jim ja, syna (15m) kojim :-) Dostava jen vitamin D a obcas ve smoothie ode me trochu spuruliny. JInak ji v podstate jen ovoce, zeleninu, obcas kousek masa a pohankove krupky, bily jogurt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí