Zdravá výživa a doplňky pro roční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
zdravá výživa
Ahojky maminky, chtěla jsem se zeptat čím krmíte roční dítě aby mělo dost vitamínů a minerálů? Dáváte dětem i nějaké potravinové doplňky? Díky za vaše názory a zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ne, ročnímu dítěti bych určitě nedávala žádné doplňky, jen pestrou a co nejvíce „domácí“ stravu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky určitě bez doplňku stravy. Dávám domácí jídlo a ma většinou k dispozici nějaké krajene ovoce nebo zeleninu na chroupani, aby si zvykl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zadne doplnky stravy neberu ani ja, ted pres zimu davam jen vit. D a laktobacily a nemel jeste ani rymu, je mu 14 mesicu. Varim domaci jidlo, prevazne z domacich surovin, pokud nemam moznost, tak kvalitnich. Nedavam uzeniny, sladkosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marki1985 píše:
Ahojky maminky, chtěla jsem se zeptat čím krmíte roční dítě aby mělo dost vitamínů a minerálů? Dáváte dětem i nějaké potravinové doplňky? Díky za vaše názory a zkušenosti
zdravou stravu, nic umělého, netřeba.. dost ovoce, zeleniny, dobrý bílý jogurt atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic jsem nedávala, zeleninu mi ani jeden krom salátovky nejí a ovoce jen banán a syn ještě jablka a jahody. Takže dostávali to, co jedli, plus v roce ještě vitamín D. ted jsou větší, tak jim sem tam dám vitamin C. Dcera do 4let nebyla nemocná a syn do roka (kda dcera nastoupila do mš)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Domácí strava, hodně ovoce, domácí ovocné šťávy, kvalitní jogurty..ze začátku jsem dávala jen bílé, později už po roce i kvalitní ovocné, sem tam dostane i Lipánka, křupky jáhlové. Po roce jsem ještě začala dávat rybí tuk obden střídám s vigantolem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, doplnky jim ja, syna (15m) kojim
Dostava jen vitamin D a obcas ve smoothie ode me trochu spuruliny. JInak ji v podstate jen ovoce, zeleninu, obcas kousek masa a pohankove krupky, bily jogurt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit