Přicházím o mlíko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
29.2.16 14:58

Přicházím o mlíko

Dobry den. Jsem 10dní po akutnim CS. V porodnici mi naprosto zničili kojení (vpačené bradavky rozkousané do krve) takže jsme domů odcházeli na UM. Doma teď odstříkávám elektrickou odsávačkou + UM. Jenže po propuštění z porodnice (čtvrtek) ostříkám z obou prs (15min a 15min po 2h) pouze 30ml a množství se nezvyšuje. Čaje meltu tepla sprcha vše praktikuji ale stejně nic. Na prsa dítě po zkušenostech přiložit nechci ale mléko bych mu nerada sebrala.. ale tohle mu opravdu nestačí… Přicházím o mléko? Je šance že se vubec množství zvýší? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
29.2.16 15:01

@LuJo co kontaktovat laktační poradkyni? Třeba je špatná technika atd.. jinak - né každému se podaří kojit, nehrotila bych to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
29.2.16 15:02

Zdravíčko, myslím, že je to opravdu možné, že přicházíte o mlíko. Tvorba mléka se zvyšuje nejvíce právě tím, když miminko co nejčastěji k prsu přikládáte… Pokud jen odsáváte, myslím si, že to takový efekt mít nebude… Opravdu nechcete zkusit miminko ještě přímo přiložit k prsu? pro záchranu MM to myslím stojí za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
29.2.16 15:03

@LuJo pokud uz ted jen odstrikavas nemyslim si, ze bys tim laktaci nejak vic rozjela. Spis toho bude min a min. Takze bud jeste zkus jak radi @martina.se laktacni poradkyni a treba kojeni jeste rozjedete, nebo pomalu pocitej s uplnym prechodem na UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
29.2.16 15:04

@martina.se Jinak ale souhlasím, né pro každého je kojení ta nejlepší cesta… Samozřejmě minimálně z finančních důvodů je dobré ho zachránit… Ale třeba já mám malého od třech týdnů na UM a musím říct, že mi lahev vyhovuje mnohem více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
29.2.16 15:04

Zkusila bych kloboučky a kojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
29.2.16 15:06

@LuJo A kojení jsi zkoušela s kloboučkem? Tak odstříkávej déle-třeba 20 minut, nebo častěji po 1,5 hodině…jinak ještě jsou homeopatika Ricinus comunis 5ch, 5 kuliček při každém „kojení“ vycucat celkem 7 dní. Nejlepoší je kontaktovat dobrou laktační poradkyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
29.2.16 15:06

Na to je tak nejlip se zeptat laktacni poradkyne. Co kloboucky si nezkusila? Jinak na rozkojeni mas jeste pomerne dobrou sanci :palec: Nicim se netrap a nestresuj ani na UM dite nestrada :kytka:
P. S: existuji i homeopatika na zvyseni tvorby mleka, a take vyzivne a dobre jist! Presto vsechno je na tvorbu mleka nejvetsi stimulant prave prikladani ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.2.16 15:07
@zusaf píše:
@martina.se Jinak ale souhlasím, né pro každého je kojení ta nejlepší cesta… Samozřejmě minimálně z finančních důvodů je dobré ho zachránit… Ale třeba já mám malého od třech týdnů na UM a musím říct, že mi lahev vyhovuje mnohem více…

jj, já bych to nehrotila, někdy se holky naprosto zbytečně trápí, pak přejdou um a je klid :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
29.2.16 15:10

Kloboučky vyzkoušeny ale malý je odmítá… Bojím se toho že zrovna moje dítě připravím o mléko a bude na UM..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
29.2.16 15:10

@martina.se Přesně tak… já se taky hodně trápila, malý mi pořád křičel hlady, pomalu jsem ani nemohla nikam jít, v kočárku začal vždycky po čtvrt hodině plakat hlady… bylo to šílené… Já jsem si to kojení možná zabila tím, že jsem na to psychicky nebyla dobře, málo jedla atd… Ale jakmile jsem zkusila UM a zjistila, že mám najednou spokojené napapané miminko, nebylo u mě co řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
levante
29.2.16 15:11

Zkus kloboučky. Kojím s nimi už 5m :lol:

• Citovat
  • Upravit
levante
29.2.16 15:11

Zkus kloboučky. Kojím s nimi už 5m :lol:

• Citovat
  • Upravit
3355
29.2.16 15:13
@LuJo píše:
Kloboučky vyzkoušeny ale malý je odmítá… Bojím se toho že zrovna moje dítě připravím o mléko a bude na UM..

Tak jiný tip. Já vyzkoušela asi troje, než mimču sedly-různá šířka, velikost, tvar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
levante
29.2.16 15:15
@BaMaK píše:
Tak jiný tip. Já vyzkoušela asi troje, než mimču sedly-různá šířka, velikost, tvar…

Jj taky nam ti trvalo, než si malý zvykl. Důležité je přikládat a zkoušet :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí