Přicházím o mlíko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@BaMaK píše:
Tak jiný tip. Já vyzkoušela asi troje, než mimču sedly-různá šířka, velikost, tvar…
Jj taky nam ti trvalo, než si malý zvykl. Důležité je přikládat a zkoušet ![]()
- Citovat
- Upravit
@LuJo Urcite bych kontaktovala dobrou laktacni poradkyni. Pokud opravdu chces kojit…take jsem mela problemy, nervy v haji a ted bude mit syn 15 mesicu a kojime bez potizi, diky pomoci LP
Stoji to za to, mm se nic nevyrovna. Odsavani neni stejne, jako kdyz z prsu saje miminko, to opravdu vede k poklesu laktace, take je to hodne o psychice, takze se zkus hodit do klidu a hlavne ver svemu telu! Ale urcite by te mela videt LP, drzim palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JInak mi to neda, ale vpacene bradavky nejsou duvodem nekojit. existuji formovace, tere by se mely pouzivat jiz od tehotenstvi a pak - miminko se prisava na dvorec, ne na bradavku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
jj, já bych to nehrotila, někdy se holky naprosto zbytečně trápí, pak přejdou um a je klid
suhlasim, my se tak trapili 3 mesice, maly rval, ja jsem rvala. Flaska byla nejvetsi uleva a byli jsme spokojeni oba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych ricinus comunis homeopatika 3× denne 5 kulicek..maji je napr. u dr.max..u me to funguje…doporucila mi je tady pani a jsem rada..jinak bez toho prikladani to pujde tezko..ja mela prvnich 14 mimi na jipu a jen jsem odsavala a mliko mizelo..prikladanim se to pomalu rozjelo…zatim kojim tri mesice a mimi to staci…u dcery jsem to nejak nerozjela a byla na sunaru..malo info. a tezky porod..drzim palce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuJo Odsavačka prostě není dítě. Málokdo udrží laktaci na požadované úrovni pouze odsavačkou.
Pokud kojit chceš, tak bych doporučila kontaktovat dobrou laktační poradkyni. Jak psaly holky, vpáčené bradavky nejdou a priori překážkou ke kojení, i když minimálně zpočátku to s nimi má miminko složitější.
Pokud už dítě na prso přikládat nechceš, tak se začni spíš smiřovat s tím, že zakrátko skončíte na UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel další případ kdy porodnice v kojení selhala!!
Kloboučky zkus různé. Já zkusila asi 4typy! Hodně pomáhá homeopatika, jak tady už někdo psal a dobré je nahřát prsa ale tu stimulaci je potřeba i s přikládáním dítěte, to je hodně důležité. Jak není jde to zachránit těžko
Já jsem o mlíčko přišla ve 3m malé chyběla ta stimulace dítětem
ale co, od té doby byla na UM, nijak jí to nevadilo a já aspoň věděla kolik toho vypije
když to nepůjde nezoufej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc Vám všem děkuji za podporu… Mohu se jen zeptat pokud by jsme opravdu přešli jen na UM doporučíte mi opravdu kvalitní UM. Vím, že MM se nic nevyrovná a každému dítěti sedne něco jiného ale přeci jen doporučení dobré…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuJo UM musíš vyzkoušet co dítěti sedne. Moje měla ráda Sunar. A to, že tenkrát bylo za nejlepší považován Nutrilon jí bylo šumák. Prostě jedině Sunar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuJo UM na trhu jsou všechny dobré(= zdravotně nezávadné). Ale každému dítěti sedne něco jiného. Nějaké si vyber, co ti bude sympatické (cenou, doporučením maminek, dostupností) a uvidíš. To, co vyhovuje jednomu dítěti, nemusí vyhovovat jinému.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuJo máš můj obdiv, elektrickou odsávačku jsem musela používat jeden den po operaci a fakt nikdy více. Jsi vážně dobrá, že se pro své miminko snažíš kojení zachránit a ještě po CS. Také si myslím, že přiložení dítěte by to vyřešilo nejlíp a neměla bys tolik starostí. Moc ti držím palce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuJo jj musis zkouset, my zacali Nutrilonem, pak Hipp a nakonec sedl nejlip Sunar. Jinak dnes uz jsou ty mleka kvalitni vsechny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojit přes kloboučky - nerozkouše ti bradavky, časem zkusit bez nich, ale jen odsáváním o mlíko asi fakt přijdeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Althya píše:
JInak mi to neda, ale vpacene bradavky nejsou duvodem nekojit. existuji formovace, tere by se mely pouzivat jiz od tehotenstvi a pak - miminko se prisava na dvorec, ne na bradavku
Formovače jsou dle mé zkušenosti na nic, nepomohly mi ani malinko. A dítě se sice přisává na dvorec, ale pokud necítí bradavku na patře - bradavka je krátká apod. nespustí se prý sací reflex
Doporučuji kloboučky a časem to zkusit bez nich
- Citovat
- Upravit
Jj taky nam ti trvalo, než si malý zvykl. Důležité je přikládat a zkoušet