Hami keksíky - změna receptury?

25.2.16 06:49

Hami keksíky - změna receptury?

Ahoj všechny,

docela ráda kupuji pro ročního Hami keksíky, dávám mu je místo piškotů. Teď jsem otevřela novou krabičku (obal od staré nemám) a ty sušenky jsou jiné!!! Takové méně nadýchané, tvrdší, placatější. Malému asi moc nechutnají (ale je teď nemocný, tak to může být tím). Měla jsem smůlu na nepovedené balení, nebo změnili recepturu jako třeba piškoty Opavia?
PS: našla jsem poslední ze starého balení a fakt tam ten rozdíl je!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
brko
25.2.16 07:15

Hele, ani bych se nedivila. Ja to teda nekupuju ( cukr, palmovy tuk),ale je videt, ze se vyrobci nestiti niceho.
Jestli bys hledala nahradu, doporucuji susenky Zemanka, jsou od 1 roku, slazene ryz. sirupem.

• Citovat
  • Upravit
965
25.2.16 07:27

Mno, keksíky neznám, ale koupila jsem včera Hami safari, na kterých ujíždí moje čtyřletá, a vypadají trochu jinak - více pórovité, ještě tvrdší než předtím. Takže se ti to asi nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
25.2.16 07:56
@brko píše:
Hele, ani bych se nedivila. Ja to teda nekupuju ( cukr, palmovy tuk),ale je videt, ze se vyrobci nestiti niceho.
Jestli bys hledala nahradu, doporucuji susenky Zemanka, jsou od 1 roku, slazene ryz. sirupem.

Kde se dají koupit? Normálně v obchodě nebo ve zdravé výživě?
 Díky

Omlouvám se za OT, ale sušenky typu Hami nekupuju - právě k vůli složení jak nákupní seznam, zbytečné přísady, to už bych raději dala dítěti obyčejný piškot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
25.2.16 08:00

@Jana206 maji je v DM.

Mne na keksikach ujizdi starsi syn a nejsou dobre.

• Citovat
  • Upravit
brko
25.2.16 08:17
@Jana206 píše:
Kde se dají koupit? Normálně v obchodě nebo ve zdravé výživě?
DíkyOmlouvám se za OT, ale sušenky typu Hami nekupuju - právě k vůli složení jak nákupní seznam, zbytečné přísady, to už bych raději dala dítěti obyčejný piškot.

Normalne v DM, u nas je maji i v globusu. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
44199
25.2.16 09:17

@Billi @brko Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie