Oplachování lahviček
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oplachování lahviček
Ahojte,
stačí když miminku po každém mlíčku z lahvičky, tu lahvičku opláchnu jen teplou tekoucí vodou? Aniž bych lahvičku sterilizovala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Do půl roku bych rozhodně sterilizovala.Jen opláchnout vodou si neumím představit vůbec, mlíko je hrozně mastné.
Ideální je sterilizátor do mikrovlnky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pralinka2727 : používám zastaralý způsob - vyvařím v hrnci lahvičky, ale ty lahvičky po vyvaření jsou takové matné a škaredé, jak kdyby tam byl pořád tvrdý povlak, nevíte jak se toho zbavit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sterilizovala jsem, když jsem láhve koupila a pak cca 1× mesicne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Použila bych prostředek na mytí lahviček a sterilizovala. Nebo alespoň přelila vroucí vodou. Kamarádka to dělala tak, že nakoupila lahviček více, brala vždy novou a sterilizovala vždy všechny najednou večer než šla do postele
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej byl na UMod 3m a ja lahvicky myla normalne s Jarem a oplachla. Kazdej mesic novej dudak na lahev a zijeme i bez sterilizace
ja mu dudel a lahvicku vyvarela jednou za mesic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechápu, proč mi to pise vždy jen jednu větu…pouzivam myci prostředek Nuk a kartac a myji ve velmi horké vodě, kohoutek uplne nadoraz, mam uz vytrenovane ruce
malému je 6m a nikdy si nestezoval
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do 3 měsícu jsem sterilizovala po každé použití, měla jsem taky prostředek na lahvičky, jar je prý nevhodný pro miminka a měla jsem víc lahviček a vyvařovala jsem ráno a večer, ptala jsem se doktora jak dlouho mám vyvařovat, říkal do 3 měsícu, pak už jen horká voda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@emamka89 Jo jo, mycí prostředek od Nuku je skvělý
Podle mě lahvičky umyje lépe než jar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myji lahvičky teplou vodou a jednou denně všechny sterilizuji v parním sterilizátoru, spolu s nimi i všechny dudlíky. Malé bude devět měsíců, budu sterilizovat tak do roka ![]()
Příspěvek upraven 20.02.16 v 22:24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do 6 mesicu jsem lahev sterilizovala po kazdem jidle. Od 6 mesicu po kazdem podani zmyvam horkou vodou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda ten Nuk taky mela ale nic extra mi to teda neprislo..dalsi vyrobek(nepotrebny)pro maminy
Jar mi teda lahvicky umyje dobre s kartacem…s cim se asi cistily lavhicky kdysi? S Nukem asi ne-e ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit