Kojení, UM a čajík
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kojení, UM a čajík
Prosím vás chci se zeptat, mám 5 týdenního chlapečka, dávám mu mateřské mléko a UM protože mu mléko nestačí. Dnes jsem třeba kojila jen 3× a zbytek UM. dneska ani nekakal. Myslíte že bych mu měla dávat i čajíček? A jaký?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@LucissekMimissek pokud chceš kojit, tak koj častěji, jinak přijdeš o mléko. Čím míň kojíš, tím míň mléka budeš mít. Kde není odbyt, není výroba.
- Citovat
- Upravit
No jo ale jak mám kojit častěji když to pak neteče, snažím se i odsavat ale i tak to moc neteče ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem to řešila. pokud ještě i kojíš, čaj je úplně zbytečný, MM je i na žízen
Já mám malého už třeba plně na UM a čajíček se prý dávat nemusí, ale když má problém se vykakat, udělám mu trošku fenyklového a je po problému
Máme dva měsíce… Ale ten fenyklový je od 1. týdne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucissekMimissek čaj určitě. i když trochu kojíš. kup nějaký sáčkový od prvního týdne nebo měsíce. nebrala bych granulovaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sherry píše:
@LucissekMimissek čaj určitě. i když trochu kojíš. kup nějaký sáčkový od prvního týdne nebo měsíce. nebrala bych granulovaný.
- Citovat
- Upravit
@LucissekMimissek píše:
Prosím vás chci se zeptat, mám 5 týdenního chlapečka, dávám mu mateřské mléko a UM protože mu mléko nestačí. Dnes jsem třeba kojila jen 3× a zbytek UM. dneska ani nekakal. Myslíte že bych mu měla dávat i čajíček? A jaký?
Spis zapracuj na zvyseni laktace.Jsi na te nejlepsi ceste o mleko prijit.
- Citovat
- Upravit
Ani při UM není potřeba dávat čaj. Malá byla plně na UM a není potřeba podávat čaj. Stačil až s prvním příkrmem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zusaf píše:
Taky jsem to řešila. pokud ještě i kojíš, čaj je úplně zbytečný, MM je i na žízenJá mám malého už třeba plně na UM a čajíček se prý dávat nemusí, ale když má problém se vykakat, udělám mu trošku fenyklového a je po problému
Máme dva měsíce… Ale ten fenyklový je od 1. týdne
Takže ty jsi malému dávala fenyklový čaj od prvního týdne? A kolik jsi mu dávala za den?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Caj neni potreba. Pokud to netece a kojis jen trikrat za den tak to ani nepotece. Casteji nabizej prso, az pak pripadne um.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brko píše:? K cemu?
k pití asi ne
![]()
já měla obě děti na UM a čaj jsem dávala oběma. a nikdy se mi nestalo, že by nekadili nebo měli nějakej problém. a znám dost případů kdy matky k UM nedávaj ani vodu ani čaj a pak si stěžujou že jim dítko 3 dny nekadí a když tak pak tuhý bobany. asi tak. vlastní zkušenost.
ale samozřejmě záleží na každé jak se rozhodne.
každopádně tím nic nepokazí..
Příspěvek upraven 23.02.16 v 21:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucissekMimissek Žádný čaj bych nedávala a hlavně teda kojit 5týdenního třikrát za den? Opravdu nejlepší cesta, jak úplně odstavit. V tomto věku by ještě určitě šlo zabojovat. Pokud už je dokrm třeba, tak ne místo, ale až PO kojení a ne flaškou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sherry píše:
k pití asi ne![]()
![]()
já měla obě děti na UM a čaj jsem dávala oběma. a nikdy se mi nestalo, že by nekadili nebo měli nějakej problém. a znám dost případů kdy matky k UM nedávaj ani vodu ani čaj a pak si stěžujou že jim dítko 3 dny nekadí a když tak pak tuhý bobany. asi tak. vlastní zkušenost.
Příspěvek upraven 23.02.16 v 21:34
ale samozřejmě záleží na každé jak se rozhodne.
každopádně tím nic nepokazí..
Ale zakl stale jeste koji. Malo, ale koji.
![]()
- Citovat
- Upravit