Starý byt

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27583
5.6.24 13:14
@Dakk097 píše: Více

aj aj, hele nemáš kamaráda zedníka? At ti vysvětlí pojmy a různé věci protože až si najmeš firmu an předělání a oni zjistí co si myslíš tak až se vzpamatují ze záchvatu smíchu tak tě pěkně natáhnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.6.24 13:19
@hospodki píše: Více

Podkrovní byty nebo byty, který jsou vestavěný do velkých prostor se dělají komplet ze sádrokartonu. Stejně tak se dříve mohlo stát, že někdo nechal vystavět komplet celý byt z umakartu. Nějak tady nemá smysl spekulovat a je potřeba projektová dokumentace.

• Citovat
  • Upravit
41776
5.6.24 13:25

Dřív se používal hodně Siporex. Je to něco jako Ytong.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18549
5.6.24 13:27
@Janli píše: Více
no jako fakt ne :lol: tady si někdo plete Sádrokarton, prickova (nenosna) vs nosná tvarnice :roll: prosím už nemluv 🙈 🤣
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18549
5.6.24 13:29
@Havlova píše: Více

Ale to je tvarnice, která se bezne používá na nenoseny zdi a třeba v paneláku je to naprosto bezne použit na příčky. Janli tady propaguje Sádrokarton (tím se bezne dělají podhledy, americký baráky kdy se připevňuji desky na dřevěnou konstrukci atp)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18549
5.6.24 13:30
@ka2ka píše: Více

No já bych ho stáhla komplet a to ani nejsem odborník. Jak prasatko co si postavilo domeček ze slámy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41776
5.6.24 13:32

Já vím, já myslela, jestli si to s tím nespletl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18549
5.6.24 13:37
@Havlova píše: Více

No i kdyby spletl, rozhodne at se sám s tema vědomostma do ničeho nepouští. Taky vozim auto do servisu, protože kdybych se o cokoliv kromě doliti vody a benzinu pokusila, tak to bude katastrofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41776
5.6.24 13:39

Já umím ještě olej. :dance: Tedy dolít, ne vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.6.24 13:39

Nepletu si nic a nechápu, co by mělo být nosný? Opravdu v každým bytě nepotřebuješ nosnou zeď. Vzhledem k tomu, že o výstavbě bytů toho vím celkem dost, tak opravdu nechápu, co tu předvádíš.? Příčky mezi byty se běžně ze sádrokartonu dělají, tam kde nemusí být nosný.
To nemá smysl. Zakladatel už si dokumentaci vyžádal a já se nebudu hádat s někým, kdo neviděl jiný než zděný byt.

• Citovat
  • Upravit
18549
5.6.24 13:44
@Janli píše: Více

Plácáš blbosti tot cele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6609
5.6.24 13:56

@Janli Ale říká, že pod ním jsou garáže, jeho obvodové nosné zdi rozhodně budou z pevného materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.6.24 14:23
@Temnástranasíly píše: Více

Já fakt nebudu soudit. Zakladatel ví houby a já už viděla tolik různých a různě udělaných bytů, že nebudu dělat závěry, jak to určitě je. Pokud se jedná o malý byt, vůbec tam nemusí být nosná zeď, byt mohl klidně vzniknout přepažením většího bytu. Ale to zas jen spekuluju. Vycházím z toho, co napsal, já ho odkázala na stavební úřad. Víc se tady poradit nedá.

• Citovat
  • Upravit
15747
5.6.24 15:02
@nikitice píše: Více

Papír snese všechno, fakticky by se v panelákových domech nemělo vůbec do konstrukce zasahovat, protože tvoří komplexní celek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
5.6.24 15:12
@Zumpa píše: Více

My přesouvali vchod do pokoje u nosné zdi a musela se nejříve dát traverza, pak zbourat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí