Statistika UM versus MM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
8.3.13 13:08

Prvorozený MM - plně do 6m, pak příkrmy, odstavil se ve 13m, pak UM asi do 2 let
druhorozený MM - plně do 5,5m, teď s příkrmy (je mu skoro 8m) - plánuju to stejně jako u prvního, ale plán je plán a skutečnost může být jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.3.13 13:08

Prvni: plne MM do 5 mesicu, pak prikrmy, odstavila se v 8 mesicich
Druha: plne MM do 3 mesicu, do 5 mesicu dokrm UM, od 5 mesicu plne na UM + prikrmy
UM jsem dala z duvodu ubytku MM a s tim souvisejici maly prirustek vahy mimina. U prvni jsem to „vydrzela“ dele, pribyvala hur, u druhe jsem zacala s dokrmem Sunarem uz na 3 mesicich, protoze jsem ji evidentne trapila hlady. A pribira mnohem lepe nez prvni a je tim padem i spokojenejsi ;) Jen jsem tim padem v jejich 5m prisla o mliko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
8.3.13 13:10

Plně UM. jsem po císaři a malou ládovali dva dny nutrilonem, doma jsme bojovali o kojení ale byli jsme z toho obě hotové. ted jsme obě spokojené :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5468
8.3.13 13:12

Obě děti lehce nedonošené, rozené akutním císařem, obě do půl roku plně kojené, zpočátku přes kloboučky (vpáčené bradavky). Pak s příkrmy kojené první do deseti měsíců, odstavil se sám ze dne na den, UM dosud ráno (4 roky). Druhé - dcera - kojené do roka, odstavila se opět sama ze dne na den, UM ráno, po obědě a večer dosud (20měsíců).
Kdyby se neodstavili sami, chtěla jsem kojit cca do roka, takže to vyšlo krásně :)

Příspěvek upraven 09.03.13 v 08:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
8.3.13 13:14

Plně na UM, kojit jsem nemohla ze zdravotních důvodů a už je mi to úplně jedno.

• Citovat
  • Upravit
10129
8.3.13 13:19

Je nám šest měsíců a jsme plne na MM. Pomalu začínáme příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.3.13 13:28

Všechny čtyři dcery od narození na UM..bylo to moje rozhodnutí, kojit jsem nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.3.13 13:29

Malá má 4.měsíce, v nemocnici - žloutenka a nízká porodní váha, slabý sací reflex,
2.měsíce na odstříkaném MM, pak plně na UM :D Taky už začínáme s příkrmem. Malá není velký jedlík…cca 700ml denně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.3.13 13:36

Jednoznačně UM :D Syn byl na UM, a ted měsíční dcera je taky na UM, jen jsem změnila značky UM. Kojení se mi prostě nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
8.3.13 13:45

Syn narozen v terminu s porodni vahou 2.740g se nikdy poradne neprisal. Prvnich 14dnu pokusy o kojeni. Maly rval hlady a šel s vahou dule. Do 11tydnu byl na odstrikanem MM a dokrmu UM. Potom jsem odstrikavani vzdala a byl plne na UM. Od ukonceneho pateho mesice jsme zacali s prikrmy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
8.3.13 13:47

Do půl roka pouze MM, od té doby příkrmy + MM, od osmi měsíců UM + příkrmy. Přestat kojit bylo mé rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.3.13 13:48

Do půl roku plně na MM, bez problémů, od půl roka doteď (za 14 dní rok) MM + příkrmy, zatím chci kojit dál, tak uvidíme, jestli to půjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.13 13:50

První dva týdny MM z lahvičky. Další dva týdny UM + MM z lahvičky. Od druhého měsíce plně na UM. Nikdy jsem nekojila, nechtěla jsem.

• Citovat
  • Upravit
13770
8.3.13 13:56

Tady by se přesně hodilo to hlasování https://www.emimino.cz/…zich-142706/ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.3.13 13:56

1.plně MM do 5m, pak příkrmy + MM, od 9m UM
2. MM + občas UM od 2m (hlídání, pokles laktace vlivem stresu), příkrm od 4,5m, od 7m UM
3. plně MM, včera pokus o podání mrkvové šťávy a rýžové kaše (střevní chřipka - průjem), prý blééé, takže to vidím s plně MM ještě na dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová