Státní svátek, nesvátek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
16.11.16 14:53
@Monchichik píše:
No ale ty prodavačky doma stejně být nemusí, záleží na majiteli, můžou jít dělat inventury, uklízet. Proč by měly chodit do práce prodavačky, když má krám 199m2? Když nikdo, tak nikdo. Tohle není k ničemu. Já jsem pro zavřít na všech 12 svátků, ale tohle je zas paskvil k ničemu.

Ano, já to původně taky tak pochopila, že bude zavřeno na všechny svátky. A když mají být doma všichni, tak všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
16.11.16 14:57

Tohle je zase, aby se vlk nažral a koza zůstala celá, absolutně bez logiky. Co to je otevřeno, ale nesmí se prodávat? A co to je za zavřeno ve státní svátek, když jen někdo? K čemu jsou ty metry? Fakt paskvil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
16.11.16 14:58

No jo no, holt některé svátky nejsou „dost svátky“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
16.11.16 14:58

A to potrebujes jit nutne nakupovat o svatku? Nemuzes jit dnes nebo pokud nestihas tak si nakup online objednat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
16.11.16 15:03
@AndelaCerna píše:
A to potrebujes jit nutne nakupovat o svatku? Nemuzes jit dnes nebo pokud nestihas tak si nakup online objednat?

Ale o tohle tady vůbec nejde. Já jsem pro, aby bylo zítra zavřeno. Jde o to, že to celé postrádá logiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
16.11.16 15:05
@AndelaCerna píše:

Já jsem právě pro, aby bylo zavřeno na všech 12 svátků a prodavačky byly doma :D. A online objednat nemůžu, taky to nikdo nerozváží. Ale nakoupit nepotřebuju, mě zavřeno fakt žádný problém nedělá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
16.11.16 15:21
@chipsa píše:
Ono to až taková kravina není. Smyslem mělo být to, aby lidi byly alespoń chvíli doma s rodinou a užili si volný den. Dále by měli vědět, co se ten den stalo a připomenout si dějiny, ne se někde honit mezi regálama :think:

To jsem nevěděla, že je povinnost honit se mezi regály, když je o svátku otevřeno… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
16.11.16 15:23
@Ice79 píše:
To jsem nevěděla, že je povinnost honit se mezi regály, když je o svátku otevřeno… :roll: :roll:

No když v tom obchodě nepracuješ, tak je ti to jedno. Já se zastávám prodavaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
16.11.16 15:26
@chipsa píše:
Ono to až taková kravina není. Smyslem mělo být to, aby lidi byly alespoń chvíli doma s rodinou a užili si volný den. Dále by měli vědět, co se ten den stalo a připomenout si dějiny, ne se někde honit mezi regálama :think:

Nojo, ale je to nesmysl, protože v takovém obchodním domě to pak vypadá tak, že obchody které mají menší plochu, jsou otevřené a ty velké zavřené. O co míň potřebují být prodavačky těchto malých obchodů s rodinami než ty z těch velkých??? Je to prostě zákon na dvě věci a dost diskriminační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
16.11.16 15:28
@medunka23 píše:
Nojo, ale je to nesmysl, protože v takovém obchodním domě to pak vypadá tak, že obchody které mají menší plochu, jsou otevřené a ty velké zavřené. O co míň potřebují být prodavačky těchto malých obchodů s rodinami než ty z těch velkých??? Je to prostě zákon na dvě věci a dost diskriminační.

Souhlasím, mělo by být všude zavřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
16.11.16 15:33
@chipsa píše:
Souhlasím, mělo by být všude zavřeno.

A v praxi jak mi vyprávěla kamarádka, prodavačka z malého obchodu to vypadalo tak, že v centru byla otevřená půlka obchodů, tržby skoro žádné, takže tam byla 12 hodin takřka zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
16.11.16 15:44
@chipsa píše:
No když v tom obchodě nepracuješ, tak je ti to jedno. Já se zastávám prodavaček.

Milá zlatá, prodavačky jsou za svátky rády, mají 100% příplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
16.11.16 15:48
@Ice79 píše:

Já tedy znám nějaké prodavačky a jsou radši doma, takže negeneralizuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
16.11.16 15:51
@Ice79 píše:

Milá zlatá jsi si tím jistá? Možná aktivní bezdětné ženy, co nemají doma rodinu se honí za výdělkem za svátku, který se jim stejně zdaní. Jinak jsem v obchodě pracovala, vím že je to dřina a z celodenního lítání mají prodavačky nohy jako konve. Takže z lidského pohledu jsou rádi, že si odpočnou a dají si doma kafe. V obchodě už dávno nepracuji, ale šichtu prodavačkám nezávidím, hlavně maraton před Vánocemi. Většina z nich den volna doma přivítá, zaslouží si ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
16.11.16 16:02

No nejlepší je, že náš nákupák (Praha 10) měl otevřeno i 28.října, protože většina obchodů je do 200m2. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová