Státnice a jak překonat stres?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@janickaIII píše:to zvládneš. Hlavně klid. Máš 3 pokusy. A na nějaké ztrapňovani nemysli. Maximálně nebudeš vědět nebo odpovíš kravinu a co? Zasmějete se a půjdeš dál.
máš pravdu děkuju.
Nejhorší je, že jak jsem měla v červnu zk. z toho stejného dostala jsem E..protože me prof. drtila na takové kravině…přitom celé to téma jsem celkově uměla..souvislosti a tak..a ona řešila nějaké názvosloví čeho si…takže proto si myslím, se takcitím…že si po téhle zkoušce nevěřím a navíc bude ta stejná v komisi
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
máš pravdu děkuju.Nejhorší je, že jak jsem měla v červnu zk. z toho stejného dostala jsem E..protože me prof. drtila na takové kravině…přitom celé to téma jsem celkově uměla..souvislosti a tak..a ona řešila nějaké názvosloví čeho si…takže proto si myslím, se takcitím…že si po téhle zkoušce nevěřím a navíc bude ta stejná v komisi![]()
Opravdu klid. Taky mě jeden profesor vyhodil u zkoušky na základní věci. No co, omluvila jsem se a naučila se na další termín. Následně byl ten profesor u statnic a řeči měl jen na můj předchozí vystudovaný obor. Jinak o tom, že jsem jeho předmět dělala na 2× neřešil. Ale shodou okolností mi dal stejnou otázku a zase jsem ji věděla jen z poloviny. Tak jsem mu narovinu řekla, že tohle téma mi prostě dělá problémy a nemůžu si zapamatovat posloupnosti. No a stanice mám kvůli tomu za 2.
opravdu hlavně klid. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luthien1556 píše:
Ahoj, chápu tě, taky jsem měla největší strach z toho, že se ztrapnim. Ale nakonec jsem to dala za 1. I když jsem se učila jen minimálně. Určitě stojí za to se překonat a jít to aspon zkusit. Když to nevyjde, tak prostě půjdeš znovu. Když říkáš, že umíš půlku, tak třeba dostaneš dobrou otázku a půjde to.
Když to odlozis na leden, vsad se, že pak budeš stejně ve stresu jako teď.
Podle mě budeš ráda, že jsi šla teď a máš to za sebou
Napiš pak, jak to dopadlo.
Hodně síly a štěstí přeju.
Ahojky tady zakl.
Tak pisu vysledek. Ted se divam, ale ze sem psala ze statnice jsou v utery ale byly v pondeli..sem se tu asi nejak „prerekla“to neni podstatne.
Tak v komisi jsem měla tu pani co me ma tak rada a podle toho to tak vypadalo.
Takze nedala jsem a v lednu asi nebo unor nevim presne jsou opravy.
My mame nejdriv rozpravu k BP (nemame klasicke obhajoby s prezentaci) jen se shrnou posudky a v podstate pokud je dobre hodnoceni tak je to debata tak na minutu dve…spis asi obhajuji ti co maji hodne rozdilne posudky od vedouciho a oponenta nebo nejake otazky..ja zadne v posudcich nemela.Jen drobne vytky.
Ja mela navrh na B od obou…dokonce lepsi hodnoceni od oponenta.
V komisi jsem mela i sveho vedouciho prace, ktery v posudku mel napsano navrh na hodnoceni B ale v textu mel neco jako ze navrhuje C…ale u te zkousky vcera…rekl, ze vidi svuj vlastni rozpor ale ze se dohodl s oponentem ze to je B a ze nechape ty svoje zmatky v posudku, ze se asi prepsal
no takze dal sme se o BP nebavili a pak prisla zkouska, dostala jsem blbe otazky (my si netahame, ale oni dam je davaji z hlavy a ani potitka nemame).
Neco sem rekla neco ne…jako skvely vykon to nebyl, ale uplne jsem nemlcela…ta moje prof. co me nema rada kdyz jsen neco rekla spravne tak ryla a ryla hloubs a hloubs…
NO pak teda rekli at pockam ze se poradi, ze teda at jdu znova ze jim to prislo malo…ok to neresim a ze nakonec mi daj z BP za C…jako to neni takova katastrofa nejde o zamky ale o princip. Pritom otazky k BP nebyly ani z tematu k BP…jak jsem psala nemame klasicke obhajoby…proste se shrnou posudky na neco se doptaji (me se neptali) rekli zda soulhasim i s hodnocenim B a ja ze ano…
Tohle mi prijde asi divne, ze protoze sem neuspela u ustni zkousky mi zhorsi i znamku z C bez jakehokoliv vysvetleni. Tak jsem psala vedoucímu prace a ten rekl ze predtim to tam spatne videl a nakonec se s komisi priklonili k tomu rozporuplnemu posudku v textu a ne v tom"navrh hodnoceni" ale tak proc se to neresilo rovnou???
Prijde mi to hnusarna.
Snad to vysvetluju nejak srozumitelně.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahojky tady zakl.Tak pisu vysledek. Ted se divam, ale ze sem psala ze statnice jsou v utery ale byly v pondeli..sem se tu asi nejak „prerekla“to neni podstatne.
Tak v komisi jsem měla tu pani co me ma tak rada a podle toho to tak vypadalo.
Takze nedala jsem a v lednu asi nebo unor nevim presne jsou opravy.My mame nejdriv rozpravu k BP (nemame klasicke obhajoby s prezentaci) jen se shrnou posudky a v podstate pokud je dobre hodnoceni tak je to debata tak na minutu dve…spis asi obhajuji ti co maji hodne rozdilne posudky od vedouciho a oponenta nebo nejake otazky..ja zadne v posudcich nemela.Jen drobne vytky.
Ja mela navrh na B od obou…dokonce lepsi hodnoceni od oponenta.
V komisi jsem mela i sveho vedouciho prace, ktery v posudku mel napsano navrh na hodnoceni B ale v textu mel neco jako ze navrhuje C…ale u te zkousky vcera…rekl, ze vidi svuj vlastni rozpor ale ze se dohodl s oponentem ze to je B a ze nechape ty svoje zmatky v posudku, ze se asi prepsalno takze dal sme se o BP nebavili a pak prisla zkouska, dostala jsem blbe otazky (my si netahame, ale oni dam je davaji z hlavy a ani potitka nemame).
Neco sem rekla neco ne…jako skvely vykon to nebyl, ale uplne jsem nemlcela…ta moje prof. co me nema rada kdyz jsen neco rekla spravne tak ryla a ryla hloubs a hloubs…
NO pak teda rekli at pockam ze se poradi, ze teda at jdu znova ze jim to prislo malo…ok to neresim a ze nakonec mi daj z BP za C…jako to neni takova katastrofa nejde o zamky ale o princip. Pritom otazky k BP nebyly ani z tematu k BP…jak jsem psala nemame klasicke obhajoby…proste se shrnou posudky na neco se doptaji (me se neptali) rekli zda soulhasim i s hodnocenim B a ja ze ano…
Tohle mi prijde asi divne, ze protoze sem neuspela u ustni zkousky mi zhorsi i znamku z C bez jakehokoliv vysvetleni. Tak jsem psala vedoucímu prace a ten rekl ze predtim to tam spatne videl a nakonec se s komisi priklonili k tomu rozporuplnemu posudku v textu a ne v tom"navrh hodnoceni" ale tak proc se to neresilo rovnou???
Prijde mi to hnusarna.
Snad to vysvetluju nejak srozumitelně.
Ty jo co je to za školu? Tohle sloučení obhajoby a statnic je takové nešťastné. Na jedné škole jsme to taky měli a hrozně záleželo, jak člověk obhájil práci od toho se odvíjely pak otázky u státnic. Na druhé škole jsme to měli rozdělené, takže nějaké ovlivnění nebylo téměř možné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to mě mrzí, taky jsem měla nepříjemnou komisi, která dost vyhazovala.
S tou známkou za BP to fér není, ale asi nic nemůžeš.
Držím pěsti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
Tak to mě mrzí, taky jsem měla nepříjemnou komisi, která dost vyhazovala.
S tou známkou za BP to fér není, ale asi nic nemůžeš.
Držím pěsti
jo no je to uplne ulet…ale pobrecela jsem si…spis vic zanadavala…ale uz jsem v pohode… jsem rada, ze ted budu mit klid pa rmesicu a pak se na to zas vrhnu…ale stve me to mene nez sem cekala..vic nez k. o. u statnic mi vadi ta BP, protoze to beru jako podel..ale hadat se s nima nebudu a snad to priste dam a nebude v komisi ONA.
dekuju za podporu.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, zakladatelko, kdy máš tedy ty státnice?
Já mám tento týden obhajobu BP, příští týden jednu zkoušku a pak mě čeká ještě jedna. Ve stresu zatím nejsem, ale to přijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
snad tak fakt dojedu
nicméně v červnu sem měla zkoušku z tohodle předmětu a dostala E, takže i si moc nevěřim. Prostě mi to nejde a ten stres to blokuje ještě víc (ty informace)