Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 píše:
@Kfětoslava A co je špatného na tom, nemít potřebu to slavit
A co je špatného na tom mít ze svého úspěchu radost? Oslava nemusí znamenat šampáňo a dvacet lidí, ale sdílet svou radost s blízkými
@Kfětoslava píše:
A co je špatného na tom mít ze svého úspěchu radost? Oslava nemusí znamenat šampáňo a dvacet lidí, ale sdílet svou radost s blízkými
Na tom není špatného nic, ale již z formulace sdílet radost s blízkými, by aktivita měla vycházet od toho, kdo tu radost má.
@j.a.n.i1 píše:
Na tom není špatného nic, ale již z formulace sdílet radost s blízkými, by aktivita měla vycházet od toho, kdo tu radost má.
No a zakladatelka ji má a mělo by to těšit i blízké. Já mám radost z úspěchů svých blízkých, ale jak tě tak čtu, tak to tak asi nemá každý ![]()
Tak kdyby nekdo dalkove studoval ucnak, tak dokonceni si taky zaslouzi oceneni a kytku.
To neni jen o VS.
Zakladatelko, hlavne o vsem mluv. Uprimne, slusne, jak se citis. Nedus to v sobe.
@Kfětoslava píše:
No a zakladatelka ji má a mělo by to těšit i blízké. Já mám radost z úspěchů svých blízkých, ale jak tě tak čtu, tak to tak asi nemá každý
Jako promiň, to, že mě něco těší ještě neznamená, že to musím mít i potřebu dělat oslavu. ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Jako promiň, to, že mě něco těší ještě neznamená, že to musím mít i potřebu dělat oslavu.
@j.a.n.i1 píše:
Jako promiň, to, že mě něco těší ještě neznamená, že to musím mít i potřebu dělat oslavu.
Ano, oslavu dělat nemusí, ale vyjádřit by tu radost měl. A to i když to není pro něj důležité, už jen proto, že ví, že je to důležité pro ni.
@Magical-eyes píše:
Ano, oslavu dělat nemusí, ale vyjádřit by tu radost měl. A to i když to není pro něj důležité, už jen proto, že ví, že je to důležité pro ni.
On ji vyjádřil, úplně stejnou formou jako se ona o tu radost podelila s nim.