Státnice a přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101684
9.9.22 20:41

@Kfětoslava A co je špatného na tom, nemít potřebu to slavit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
9.9.22 20:56
@j.a.n.i1 píše:
@Kfětoslava A co je špatného na tom, nemít potřebu to slavit :think:

A co je špatného na tom mít ze svého úspěchu radost? Oslava nemusí znamenat šampáňo a dvacet lidí, ale sdílet svou radost s blízkými

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
9.9.22 21:27
@Kfětoslava píše:
A co je špatného na tom mít ze svého úspěchu radost? Oslava nemusí znamenat šampáňo a dvacet lidí, ale sdílet svou radost s blízkými

Na tom není špatného nic, ale již z formulace sdílet radost s blízkými, by aktivita měla vycházet od toho, kdo tu radost má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
9.9.22 21:44
@j.a.n.i1 píše:
Na tom není špatného nic, ale již z formulace sdílet radost s blízkými, by aktivita měla vycházet od toho, kdo tu radost má.

No a zakladatelka ji má a mělo by to těšit i blízké. Já mám radost z úspěchů svých blízkých, ale jak tě tak čtu, tak to tak asi nemá každý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.9.22 22:55

Tak kdyby nekdo dalkove studoval ucnak, tak dokonceni si taky zaslouzi oceneni a kytku.
To neni jen o VS.

Zakladatelko, hlavne o vsem mluv. Uprimne, slusne, jak se citis. Nedus to v sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
9.9.22 23:20
@Kfětoslava píše:
No a zakladatelka ji má a mělo by to těšit i blízké. Já mám radost z úspěchů svých blízkých, ale jak tě tak čtu, tak to tak asi nemá každý :nevim:

Jako promiň, to, že mě něco těší ještě neznamená, že to musím mít i potřebu dělat oslavu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
10.9.22 06:42
@j.a.n.i1 píše:
Jako promiň, to, že mě něco těší ještě neznamená, že to musím mít i potřebu dělat oslavu. :nevim:
:roll: Ok, porozumění textu je problém, chápu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13206
10.9.22 06:55
@j.a.n.i1 píše:
Jako promiň, to, že mě něco těší ještě neznamená, že to musím mít i potřebu dělat oslavu. :nevim:

Ano, oslavu dělat nemusí, ale vyjádřit by tu radost měl. A to i když to není pro něj důležité, už jen proto, že ví, že je to důležité pro ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
10.9.22 07:02
@Magical-eyes píše:
Ano, oslavu dělat nemusí, ale vyjádřit by tu radost měl. A to i když to není pro něj důležité, už jen proto, že ví, že je to důležité pro ni.

On ji vyjádřil, úplně stejnou formou jako se ona o tu radost podelila s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová