Státnice a přítel

Anonymní
9.9.22 12:54

Státnice a přítel

Ahoj holky, zajímá mě váš názor.. nevím jestli jsem prostě jen hysterka nebo to mám hodit za hlavu, ale zkrátka mě to mrzí.
Minulý týden v pátek jsem udělala státnice (Mgr). S přítelem jsme se dva týdny před skoro neviděli, byli jsme tak domluvený, byla jsem hodně vystresovaná že nestíhám, že to nezvládnu, nad učením jsem strávila v podstatě i každou noc.. Když jsme se viděli tak jen na chvilku. Vím že ho to štvalo, ale já fakt potřebovala ty poslední dny do toho vrazit co nejvíc. Den kdy jsem dělala státnice mi ani nenapsal, nezavolal. Pak jsem mu teda psala, že to mám. A jeho reakce byla jen, že je rád. A nic víc. To mě trochu mrzelo, nevěděla jsem vlastně co na to napsat.. protože to bylo absolutně bez emocí.,,To jsem rád..”
A pak nenapsal nic. Celý den, když jsme se viděli, ani se neptal, nedostala jsem ani blbou růži. Nejsem taková že potřebuji něco dostat, ale achjo, já bych ráda aby mi aspoň pogratuloval, když vidím holky od nás s jejich příteli.. ale pak si zas prijdu jak hysterka. Na druhou stranu mi přijde, jako by nebyl vůbec opora, když jsem mu to řekla, odpověděl, že byl moje podpora a je hrozně rád že to mám.. Jen v jeden z zatím nejdůležitějších dní v životě byl prave on ten člověk jediný, který jsem doufala že se bude zajímat a nezajímal. Nejsem jen moc přecitlivělá? Prosím anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24692
9.9.22 12:56

No očividně to tak neprožívá. Možná jste se měli předem domluvit, že to nějak oslavíte nebo tak. Některé chlapy je třeba vždycky trknout, jsou jak balvani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
9.9.22 12:58

Za me nejsi, jeho pristup by me taky mrzel a nastval. Chapu, ze se mu po Tobe styskalo, ale tohle by podle me mel podporujici partner pochopit a ne Ti to pak davat sezrat. Za me je hysterka on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
9.9.22 13:00

Myslím si, že nejsi přecitlivělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.9.22 13:09

Nejsi precitlivela, to on je necitlivý. Mrzelo by mne to hodně a taky bych mu to řekla. Aby se do budoucna podobným věcem zamezilo. Někdy je nejlepší otevřít pusu a mluvit s nimi. Taky aspoň uvidíš, co ti na to řekne - jestli dlabe na tebe všeobecně nebo jen nevnímá, ze ti na tom tolik záleží.

A jestli trucuje kvůli těm pár dnům, co neměl tvou plnou pozornost, tak je jak male děcko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
9.9.22 13:10

A přítel VŠ má? Já taky dostala ke státnicím a promoci velké kulové. Moji rodiče oba vyučení, takže neznalí tradic. Mojí mamce to, že se asi hodilo mi donést alespoň kytičku, došlo až ve chvíli, kdy jí kolegyně v práci vyprávěla, že dali synovi k promoci dražší hodinky. Nejvíc mě to tehdy mrzelo od sestry, protože ona stejný rok maturovala a já jí donesla na předávání vysvědčení krásnou kytku a řetízek na památku. A já nedostala u promoce ani karafiát. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
9.9.22 13:21

Hele já ti prvně gratuluji, jseš dobrá.
Udělat navazující magisterské je můj cíl, zatím jsem ani nedojela na přijímačky.
Také by mě to mrzelo…
Jinak tě podporuje? Je na tebe pyšnej, žes to zvládla? Za jiné věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.9.22 13:21

Mě by to teda mrzelo hodně. Můj partner mi gratuloval ke každé složené jednotlivé zkoušce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9038
9.9.22 13:27

To by mě taky mrzelo. Já dostala pugét a dárek v hodnotě asi sedmi tisíc. A teda ještě se šlo na oběd a pak oslava s přáteli. Jak jste spolu dlouho? A narozeniny a jiné věci slavíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.22 13:34
@Tichošlápek píše:
Nejsi precitlivela, to on je necitlivý. Mrzelo by mne to hodně a taky bych mu to řekla. Aby se do budoucna podobným věcem zamezilo. Někdy je nejlepší otevřít pusu a mluvit s nimi. Taky aspoň uvidíš, co ti na to řekne - jestli dlabe na tebe všeobecně nebo jen nevnímá, ze ti na tom tolik záleží.A jestli trucuje kvůli těm pár dnům, co neměl tvou plnou pozornost, tak je jak male děcko

No přijde mi, že to je kvůli tomu. Protože mi řekl, že,,Čekal až budeme moct být konečně spolu a já mu na tu zprávu ani neodepsala” ale tak co mu mám odepsat na,,To je dobře..”

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.22 13:35
@Serpentini píše:
To by mě taky mrzelo. Já dostala pugét a dárek v hodnotě asi sedmi tisíc. A teda ještě se šlo na oběd a pak oslava s přáteli. Jak jste spolu dlouho? A narozeniny a jiné věci slavíte?

Jsme spolu půl rok. Narozeniny jsem měla zatím jen já, dostala jsem flašku (a to nepiju :D) a čokoládu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.22 13:37
@g.sandova píše:
Hele já ti prvně gratuluji, jseš dobrá.
Udělat navazující magisterské je můj cíl, zatím jsem ani nedojela na přijímačky.
Také by mě to mrzelo…
Jinak tě podporuje? Je na tebe pyšnej, žes to zvládla? Za jiné věci?
:srdce: děkuju.
No a já právě nevím, on mi sice pak jednou větou řekl, že je hrozně rad že to mám ale to bylo cele jak se k tomu vyjádřil. A jiné věci.. zatím během téhle doby byla jen tahle velkà událost.
  • Citovat
  • Upravit
14954
9.9.22 13:38

Studovala jsem s rodinou a dostala jsem velkou kytku od manžela a druhou od dětí. Že ti nepogratuloval a přešel to jako nic znamená, že je buď naprostý balvan nebo nevyzrálý ješita, kterému vadí, že ses mu nevěnovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14954
9.9.22 13:39
@Anonymní píše:
Jsme spolu půl rok. Narozeniny jsem měla zatím jen já, dostala jsem flašku (a to nepiju :D) a čokoládu.

Aha, to leccos vysvětluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.9.22 13:41
@Anonymní píše:
No přijde mi, že to je kvůli tomu. Protože mi řekl, že,,Čekal až budeme moct být konečně spolu a já mu na tu zprávu ani neodepsala” ale tak co mu mám odepsat na,,To je dobře..”

Promiň, ale to je fakt jak malej spratek. To uz bych teda byla nakvašená solidně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová