Státnice s mimčem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
U nás 4 státnice + diplomka, kdyz neobhájíš diplomku nepustí tě, když jo tak dělaš znovu jen předměty co si neudělal.. A porod jako důvod vezmou, nemusí jim pak vykládat kdy měla termín, prostě porodila před když se případně omluví pár dní dopředu, nikdo jí hlavu neutrhne.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mela statnice mit letos…mam 11ti mesicni dceru. Dokud byla mimi - do 2 mesicu, slo vsechno. Od te doby to drhe. Chybi mi semestr a pul…pozadala jsem o rozklad na dva a uvidime, jak to pujde…kazdopadne bez hlidani to je nemyslitelne! A 2 hodiny denne na uceni je malo…Takze porad lepsi zkusit to s malym mimcem, nez s batoletem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za všechny Vaše reakce, většina radila odložit, já jsem asi také pro srpen, jen se to ve mě mele, ale je fakt, že nejde jen o učení, ale následující tři měsíce by byly hodně náročné, makat na diplomce, která se má odevzdat do půlky dubna, k tomu vypracovat otázky, ať se můžu začít aspoň od dubna učit, do toho pořizování výbavičky a zařizování pokojíku, mám trochu strach, aby ze mě mimi nebylo nervozní, já určitě budu
A asi bych si chtěla ty první týdy s mimčem užít v klidu. Navíc manžel má o prázdninách celozávodní dovolenou, takže by mohl být doma 14 dnů a hodně mi tím pádem pomoct, žádná dovča u nás stejně asi nehrozí… No je to těžké, ještě to zvážím a Vám ještě jednou díky za reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já měla taky státnicovat letos v červnu, ale nestihla jsem diplomku. další termín konec srpna - týden na to mám rodit. a jelikož sem stresař, tak sem se sama rozhodla, že státnice až s dítětem - tedy s půlročním v lednu 2015 - jsem přesvědčená, že to udělám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. já bohužel zažila spolužačku, která státnicovala, moc neuměla, sama říkala, že by ji asi vyhodili… ale sesypala se jim tam, rozbrečela se a při uklidňování z ní vypadlo, že je těhotná…Prošla se trojkama, což mě docela naštvalo ![]()
jinak u nás - pokud někdo obhájil práci a neudělal nějaký předmět, opakoval pouze ty předměty, které neudělal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@raduzaa Jeeeee! Tak to jsou hned dve dobry zpravy najednou! Gratuluju k mimcu!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé to je fajn, že se ozval někdo v podobné situaci, tak já potom napíšu, jak to šlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ema1984 ja bych sla hned, mala miminka jsou spava, mas jeste prostor se ucit…atd.Ja delala v sestuinedeli bakalarku a mela jeji obhajobu a bylo to v pohode. Ustni statnice jsem pak mela kdyz bylo male seedm mesiccu a jsem rada, ze jsem si to hned odbyla, ted uz by to s ni bylo horsi, i kdyz je starsi
. Dobre to zvladni
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš syn usne tak až okolo 22:00, takže já se učila od 22:00 tak do 2-3 hod do rána v týdnu a o víkendech jsme to měli nastavené tak, že se o malého staral manžel, většinou jeli na nějaký výlet a já měla prostor na učení nebo přijela hlídat babička. Udělala jsem i s červeným diplomem (jako jediná ze skupiny
) jde to, vyzkoušela jsem si to, ale už nikdy více. Přeji hodně sil!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@emikili Když já mám strach, že před porodem a hlavně první dny po porodu budu mít úplně jiné myšlenky a taky řešit jiné problémy, než se učit na státnice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ema1984 věř, že po porodu do další rok nebude jiné - myšlenky budeš mít jinde a pokud nebudeš mít spavé miminko, ale uřvánka, bude to mnohem horší než si myslíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A vážně nebudu mít čistější hlavu čtyři měsíce po porodu víc než 14 dnů? Neděste mě
Já nevím no, prostě si říkám, že pro mě jako prvorodičku to šestinedělí bude fakt zápřah. No ale každopádně mám o čem přemýšlet, nemusím se rozhodnout zítra naštěstí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ema1984 Je to jak pisou nektere holky, kdyz mas dite, tak uz to neni jako bez nej, takze ho resit budes a je jedno jestli hned po porodu, nebo za rok
. Ja jsem ted za sebe fakt rada, ze jsem si txy statnice a hlavne skolu dodelala hned jak to slo a nic jsem neodkladala, ted by to slo hure, ale je to asi hodne individualni. Proste jsem se ridila heslem, co muzes udelat hned, neodkladej
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit