Státnice s mimčem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12003
26.1.14 21:51

U nás 4 státnice + diplomka, kdyz neobhájíš diplomku nepustí tě, když jo tak dělaš znovu jen předměty co si neudělal.. A porod jako důvod vezmou, nemusí jim pak vykládat kdy měla termín, prostě porodila před když se případně omluví pár dní dopředu, nikdo jí hlavu neutrhne.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
26.1.14 21:57

Ja mela statnice mit letos…mam 11ti mesicni dceru. Dokud byla mimi - do 2 mesicu, slo vsechno. Od te doby to drhe. Chybi mi semestr a pul…pozadala jsem o rozklad na dva a uvidime, jak to pujde…kazdopadne bez hlidani to je nemyslitelne! A 2 hodiny denne na uceni je malo…Takze porad lepsi zkusit to s malym mimcem, nez s batoletem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
30.1.14 10:41

Děkuju za všechny Vaše reakce, většina radila odložit, já jsem asi také pro srpen, jen se to ve mě mele, ale je fakt, že nejde jen o učení, ale následující tři měsíce by byly hodně náročné, makat na diplomce, která se má odevzdat do půlky dubna, k tomu vypracovat otázky, ať se můžu začít aspoň od dubna učit, do toho pořizování výbavičky a zařizování pokojíku, mám trochu strach, aby ze mě mimi nebylo nervozní, já určitě budu :mrgreen: A asi bych si chtěla ty první týdy s mimčem užít v klidu. Navíc manžel má o prázdninách celozávodní dovolenou, takže by mohl být doma 14 dnů a hodně mi tím pádem pomoct, žádná dovča u nás stejně asi nehrozí… No je to těžké, ještě to zvážím a Vám ještě jednou díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.1.14 10:52

Ahoj, já měla taky státnicovat letos v červnu, ale nestihla jsem diplomku. další termín konec srpna - týden na to mám rodit. a jelikož sem stresař, tak sem se sama rozhodla, že státnice až s dítětem - tedy s půlročním v lednu 2015 - jsem přesvědčená, že to udělám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.1.14 10:53

@JaniceB ahoj :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
30.1.14 10:59

@hanka.br. já bohužel zažila spolužačku, která státnicovala, moc neuměla, sama říkala, že by ji asi vyhodili… ale sesypala se jim tam, rozbrečela se a při uklidňování z ní vypadlo, že je těhotná…Prošla se trojkama, což mě docela naštvalo :nevim:

jinak u nás - pokud někdo obhájil práci a neudělal nějaký předmět, opakoval pouze ty předměty, které neudělal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
30.1.14 11:00

@raduzaa Jeeeee! Tak to jsou hned dve dobry zpravy najednou! Gratuluju k mimcu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
30.1.14 11:11

@raduzaa

Jéé to je fajn, že se ozval někdo v podobné situaci, tak já potom napíšu, jak to šlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.1.14 11:15

@Ema1984 super, budu očekávat jen dobré zprávy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
30.1.14 17:15

@Ema1984 ja bych sla hned, mala miminka jsou spava, mas jeste prostor se ucit…atd.Ja delala v sestuinedeli bakalarku a mela jeji obhajobu a bylo to v pohode. Ustni statnice jsem pak mela kdyz bylo male seedm mesiccu a jsem rada, ze jsem si to hned odbyla, ted uz by to s ni bylo horsi, i kdyz je starsi :-). Dobre to zvladni :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
30.1.14 17:20

Náš syn usne tak až okolo 22:00, takže já se učila od 22:00 tak do 2-3 hod do rána v týdnu a o víkendech jsme to měli nastavené tak, že se o malého staral manžel, většinou jeli na nějaký výlet a já měla prostor na učení nebo přijela hlídat babička. Udělala jsem i s červeným diplomem (jako jediná ze skupiny :D :D ) jde to, vyzkoušela jsem si to, ale už nikdy více. Přeji hodně sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
30.1.14 18:08

@emikili Když já mám strach, že před porodem a hlavně první dny po porodu budu mít úplně jiné myšlenky a taky řešit jiné problémy, než se učit na státnice :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
30.1.14 18:13

@Ema1984 věř, že po porodu do další rok nebude jiné - myšlenky budeš mít jinde a pokud nebudeš mít spavé miminko, ale uřvánka, bude to mnohem horší než si myslíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
30.1.14 18:20

A vážně nebudu mít čistější hlavu čtyři měsíce po porodu víc než 14 dnů? Neděste mě :lol: Já nevím no, prostě si říkám, že pro mě jako prvorodičku to šestinedělí bude fakt zápřah. No ale každopádně mám o čem přemýšlet, nemusím se rozhodnout zítra naštěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
31.1.14 12:55

@Ema1984 Je to jak pisou nektere holky, kdyz mas dite, tak uz to neni jako bez nej, takze ho resit budes a je jedno jestli hned po porodu, nebo za rok ;). Ja jsem ted za sebe fakt rada, ze jsem si txy statnice a hlavne skolu dodelala hned jak to slo a nic jsem neodkladala, ted by to slo hure, ale je to asi hodne individualni. Proste jsem se ridila heslem, co muzes udelat hned, neodkladej :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze