Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč ne, jen budeš čelit asi mnoha dotazům (dle množství přátel). Co my s tím, na to potřebuješ rozhřešení v diskusi? To je přece na tobě ![]()
@Veselej kluk zajimalo by me zda je to vhodne? nevhodne?! ale zarovrn, pokud to nedam, asi o me jen tak nekdo vedet ze jsem volna nebude… ![]()
To je facebook nějaká seznamka? Dostaneš víc lajků jako singl? Co takhle řešit nějaké naučné knížky? Divadla, koníčky, sport… místo pičovin?
@Semtex píše:
On ještě někdo na ten Facebook chodí a zabývá se tím?
My tam máme třeba uzavřenou skupinu pro rodiče domoškoláku z jedné nejmenované konkrétní školy. Takže každý nemusí řešit na sockách pouze pitcho.viny
.
@MilujicislecnaT píše:
@Veselej kluk zajimalo by me zda je to vhodne? nevhodne?! ale zarovrn, pokud to nedam, asi o me jen tak nekdo vedet ze jsem volna nebude…
Tak si tam dej co chceš ne, stejně se divím že s tebou tak dlouho vydržel.
@pohledzdruhestrany píše:
PO-VOLNÁ
Tak to pozor, Povolná je regulérně existující příjmení.
@LindenSkyHope píše:
Tak to pozor, Povolná je regulérně existující příjmení.
Tahle je ale s pomlčkou ![]()
@MilujicislecnaT píše:
@Veselej kluk zajimalo by me zda je to vhodne? nevhodne?! ale zarovrn, pokud to nedam, asi o me jen tak nekdo vedet ze jsem volna nebude…
Tak pokud smazes ‘ve vztahu s xy’ asi to kazdemu dojde.
@Anonymní píše:
Ahoj,rozešla jsem se po dlouhých letech… vztah s přítelem na FB smažu… zajímalo by mě, zda si tam dát to volná?![]()
Co je to FB?
![]()
Tvl, to jsou starosti ![]()
@MilujicislecnaT píše:
Hele a k čemu ti to bude aby všichni na fb věděli, že jsi se rozešla?? Čekáš politování, nebo co?
Nejbližší přátelé to snad ví i bez fb a ostatním je do toho prd, ne?
Příspěvek upraven 26.03.23 v 19:49
Ahoj,
rozešla jsem se po dlouhých letech… vztah s přítelem na FB smažu… zajímalo by mě, zda si tam dát to volná?