Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
Teď jsem si přečetla na novinkách o aplikaci pro oběti domácího násilí…
Máte s tím některá zkušenost?
@admin nechystáte se to na emiminu nějak zpropagovat? Někdy tu jsou opravdu šílené příběhy a nejsou vůbec ojedinělé…
Na aplikaci se podílí Nadace Vodafone, ministerstvo vnitra a organizace ROSA zaměřující se na pomoc obětem domácího násilí…
Ahoj, jojo, vím o té aplikaci. Je to podle mě dobrý nápad, jen se o tom ještě moc neví.
Kéž by byla kdysi no ![]()
Další nástřel
Elen
Helen
Hannah
Eva
Iris
Ingrid
Ilonka
Lili
Patricie
Naomi
Tara
Tina
Věra
Karin
Dora
@Atisia píše:??? Asi omyl?
Další nástřel
Elen
Helen
Hannah
Eva
Iris
Ingrid
Ilonka
Lili
Patricie
Naomi
Tara
Tina
Věra
Karin
Dora
Dobrý den.
@Magical-eyes Děkujeme za zajímavý tip. Zkusíme se v redakci domluvit a poradit. Možná bychom mohli napsat článek… nebo něco takového.
Máte pravdu v tom, že je to užitečné a potřebné…!
Petra
@admin …už tak cca před rokem o tom mluvily holky z podcastu Opravdové zločiny (zločinožroutky vědí
) jestli si dobře pamatuju, tváří se jako běžná aplikace (např. kosmetika) takže při domácí kontrole má obět velkou šanci říct si o pomoc, aniž by násilník tušil… určitě dobrý nápad.
Při zpracování tohoto tématu by bylo fajn zmínit i to „speciální gesto“ při únosu / potížích (mě by to asi nedocvaklo, protože už si ho ani nepamatuju
ale už to taky zachránilo život).
A myslím, že teď proběhla nějaká zákonná změna při vykazování násilníka z domu, takže téma se dá pojmout ze široka.