Statut studenta u kombinovaného studia VŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Statut studenta na VŠ
Ahojky všem..chci se zeptat, než budu volat na pojistovnu ![]()
Před necelým měsícem jsem udelala Bc statnice a pokračuji na magistra, ale prechazim z prezencni formy studia na kombinované. Nevíte zda-li mam stále statut studenta? (Tzn. že nemusím odvádět sociální a zdravotní) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Teri18 píše:
Ahojky všem..chci se zeptat, než budu volat na pojistovnu
Před necelým měsícem jsem udelala Bc statnice a pokračuji na magistra, ale prechazim z prezencni formy studia na kombinované. Nevíte zda-li mam stále statut studenta? (Tzn. že nemusím odvádět sociální a zdravotní)
U kombinové formy už nemáš status studenta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe píše:
U kombinové formy už nemáš status studenta.
@izabe se naprosto mýlí.
U vysokoškolského studia nerozhoduje forma studia. Limitem ve Tvém případě je pouze dosažení 26 let věku.
Stát platí pojistné i v době od ukončení studia na VŠ do dne, kdy se staneš studentem téže nebo jiné vysoké školy, nejdéle však na dobu tří kalendářních měsíců následujících po kalendářním měsíci, ve kterém bylo studium ukončeno.
- Citovat
- Upravit
@Tala20 takže i když budu studentem, repsketive už jsem (mam podepsanou smlouvu) kombinovaného studiu do stejné VŠ, mam stále státu studenta a stat za mě bude platit povinné pojistné? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teri18 píše:
@Tala20 takže i když budu studentem, repsketive už jsem (mam podepsanou smlouvu) kombinovaného studiu do stejné VŠ, mam stále státu studenta a stat za mě bude platit povinné pojistné?
Zdravotni ano, ale nedostanes ISIC. A nevim, jak je to se slevou v doprave.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit