Co když neudělám maturitu na 2. pokus. Co se pak děje?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Na druhý pokus jsem šla jako zaměstnanec v plném úvazku, takže ten třetí by byl stejně tak.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Na druhý pokus jsem šla jako zaměstnanec v plném úvazku, takže ten třetí by byl stejně tak.
Děkuji moc za ujasnění ![]()
- Citovat
- Upravit
Pokud to neuděláš na podzim, musis se do prosince přihlásit k didaktaku v květnu. Pokud by to ani v květnu nedopadlo, musis znova do 4. ročníku, pokud teda budeš mít o maturitu dále zájem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michalka2217 ano to už je mi jasné když to nedám ani na 3. v květnu… Jedná s emi nyní o to když nedám 2 pokus zda musím fo školy nebo můžu pracovat. O přihlášce vím, to jsem dávala i teď konec června na podzimní.
- Citovat
- Upravit
Hlavně, zakladatelko, teď není ten správný čas řešit co by, kdyby, raději se řádně uč, abys toto téma vůbec nemusela prakticky podstoupit. Přeji hodně štěstí při zkoušce! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Michalka2217 ano to už je mi jasné když to nedám ani na 3. v květnu… Jedná s emi nyní o to když nedám 2 pokus zda musím fo školy nebo můžu pracovat. O přihlášce vím, to jsem dávala i teď konec června na podzimní.
do školy ne, oni tě ani nevezmou. Musíš pracovat a jít k jarnímu termínu. Teprve ani pokud tento pokus neuděláš, musíš na rok do školy a znovu celou maturitu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@D. C. Děkuji. Já ale myslím a plánuji dlouho dopředu..
takže to mě teďka brzdí
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
potřebovala bych radu jak to je, jak se to řeší atd… Jak je již z názvu známo tak jsem neudělala maturitu na 1 pokus v květnu. Chybí mi pouze didakticky test z matematiky takže mě čeká 2 pokus v září.. Ale nyní vůbec nevím co budu poté dělat když maturitu udělám i když ji neudělám. V práci kde jsem na brigádě se naskytla možnost nastoupit na plný úvazek jelikož je volně místo a musí ho někdo obsadit. Samozřejmě je pro ně lepší tam dát někoho kdo se v sortimentu už nějakou dobu orientuje. Vysvětlila jsem jim situaci s maturitou a bylo mi řečeno že není podmínka mít hotovou maturitu. což jsem se zarazila… Jde mi o to jak se to řeší po 2 neúspěšném pokusu. Když budu čekat na třetí který je opět v září, musím tu dobu chodit do školy či můžu pracovat?
Jde mi o to že vůbec nevím jak se to pak řeší.. vím akorát že kdybych šla do školy tak nemůžu na stejný obor na stejné škole..
Děkuji…
Prosím o anonym, chodí zde kolegyně a zatím nemůžou o tomhle vědět