Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Křeče a teplota by ve mě vyvolali obavu z toho, že tam něco nechali a teď to dělá neplechu.Ty antibiotika byly preventivně po interupci neboo na jinou nemoc? Nemůžeš jít pod narkozu nemocná
![]()
Kždopádně doporučuju zajít na gyn. pohotost (tam, kde to to dělali třeba) a řešit to tam-udělají UTZ a uvidíš. Ať nedostaneš ještě jako bonus zánět dělohy…
PS miniinterupci ani interupci jsem nepodsoupila, mám pouze zkušenosti z nechtěných potratů
Sice taky nemám tuhle zkušenost osobně, ale rozhodně to není normální, takže zajít k lékaři co nejdřív- to znamená hned.
Neplaš, ale ukaž se na gynekologii, ideálně tam, kde jsi zákrok podstoupila. Přes internet Ti nejsme schopné nic diagnostikovat. Držím palce!
Já měla horečku a křeče, když jsem potratila doma a nejela jsem na kyretáž. 10 dní mi bylo tak zle, že jsem se málem po… jenže mě bylo 17 a bála jsem se, že to máma zjistí, tak jsem to příteli nedovolila. Podle mě ti to asi neudělali pořádně a bejt tebou, tak si zajdu někam k dr. Já mám od té doby nějaké jizvy na děloze a problémy s čípkem. Byla jsem 5 let bez antika, než jsem otěhotněla…
Dobry vecer, dnesk ajsem byla na interupci, bydlim v belgii, dpani doktorka mi rekla ze jsem kolem 3tydne tehotna i test to potvrdil, lezela jsem a pani doktorka mi pichla nejakou injekci na umrtveni do vaginy moc me to bolelo hruza, myslela jsem ze me uspi ale ne. a pak zacala bylo to moc bolestive, malem jsem omdlela z te hrozne bolesti pak rekla ze ok ze uz je po vsem, a pak po chvilce prisla a udelala ultrazvuk a ze prej s eto asi nepovedlo a chtela pokracovat ale ja jsem mela takove bolesti ze uz jsem nechtela at mi neco dela, za tyden mam jit zase zpatky ale bojim se uz nechci na interupci nechci zazit tak hroznou bolest, kamaradka mi rikala ze v cesku te uspi a pak zacinaji tady je to hrozny, pak mi dal nejake tabletky a ze mam prijit za tyden co mam delat bojim se tedka co bude dal prosim vas poradte mi jestli mate zkusenosti nejake ![]()
Ahoj, prosim o odpovedi jen zeny co take nekdy podstuopily,,mini iterupci,, dekuji- mam 4 den po zakroku, vse bylo o. k. az od vcerejska mam krece neni to hrozne- da se to vydrzet, jen nevim jestli to souvisi se zakrokem-mam problemy se stolici tajze to pricitam spise tomu, take sem vcera dobrala antibiotika, od rana teplota 38, celkove slaba atd na kontrolu jdu ve ctrtek -myslite ze to staci nebo mam plasit? jinak nekrvacim jen droboulince spinim dekuji vsem za odpovedi