Stavební deník

536
23.1.13 08:02

stavebni denik

Ahoj, dostaveli jsme malý domeček, už máme po kolaudaci. Pan stavitel mi stále slibuje stavební deník, ale stále ho nemám, nevím, kde je problém, naposledy mi ho slíbil minule pondělí a pořád nic. Nevíte někdo jakou na něj můzu použít páku?? Jako - když mi ho nedáte, tak půjdu tam a tam a nahlasim to. Trvá to už skoro půl roku, ale resim teď nějaký problém a potřebovala bych ho…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41128
23.1.13 08:14

Ahojky :-)) tak pokud jste mu už i všechno zaplatili, tak „páky“ asi nic moc, ale normálně bych ho „oficiálně“ písemně vyzvala, aby mi stavební deník předal - kopii dopisu i potvrzení o doporučené zásilce si schovej, nikdy nevíš, kdy se to budeš potřebovat. Nevím jak moc ten stevební deník potřebuješ, ale kvůli možným reklamacím atd., nicméně pokud ani na tvůj dopis nezareaguje, skočila bych si k právníkovi ať ho vyzve on sám osobně (stačí třeba nějaká kamarádka advokátka, která by ti to oficiálně podepsala) a upozorního na to, že v případě, že tak do nějaké lhůty neučiní obrátíte se na soud a budete žádat vydání věci. Sanozřejmě s tím, že od něj pak budete požadovat i uhrazení právních a soudních výloh :-)) a to mi věř, raději Vám ten deník dá, než aby musel platit něco navíc:-) držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová