Activie - body

22.1.13 07:29

Activie body

Activie kody, včera odpoledne jsem snědla jogurt a našla v kelímku kod, přihlásila jsem se na jejich stránkách a zadala ten kod který jsem našla pořád mně to ukazovalo že kod není dobře napsaný a nebo že už kod někdo zadal.Kod jsem měla dobře napsaný několikrát jsem to kontrolovala, stalo se to též už někomu z vás?
A když to tam dám dneska znovu ten kod, bude ještě platný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.1.13 20:05

Tak nikdo mi neporadí nevadí, přihlásila jsem se na stránkách a napsala ten kod znovu ale zas se mi to objevilo tak nevím kde jsem udělala chybu. :think:

A opravdu nikdo nesbírá ty kody a nesoutěží? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.13 10:56

Ahoj, kdysi jsem taky sbírala kódy a občas se mi to taky stalo, že tam nešel dát kód. Takže jsem ho vyhodila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.13 07:39

Ahoj, včera jsem tam dala nový kod a ten mi tam šel vložit, je to teda opravdu zajímavé a ten první kelímek už jsem také vyhodila. :)

A teď nesoutěžíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.13 07:51

Teď nesoutěžím. Ale mám doma nějakou activii, tak kdyby jsi chtěla kódy, tak ti je napíšu do sz. Si pamatuju, že jsem všude u známých žebrala kód :lol: Dostala jsem activii tašku. Takovou pěknou. Ani nevím co je za výhry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.13 10:28

Ahoj, začala jsem teprve teď soutěžit a aňi nevím kdy soutěž končí, a jestli těch 49 bodů nasbírám na tu krásnou tašku za a 7 bodů máš nějaký kupon třeba ze sportu, relax a krásy. A ještě každý den je vylosovaný nějaký štastlivec který dostane odměnu v hodnotě 999kč.

Moje mamka ještě kupuje ty jogurty ale jak jsou někde v akci, a ptala jsem se kamarádek tak buď to nekupují a jedna je sbírá taky. :)
Tak jestli bys byla opravdu tak moc hodná (a hlavně je někdo nepotřebuje u vás v rodině nebo kamarádka)tak mi je prosím pošli do sz.
Sbíráš něco, že bych ti taky něco poslala?
Moc děkuji! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.13 11:49

Ahoj, tak jsem se dívala na jejich webovky a soutěž je do 31.3. tak snad se podaří něco nazbírat. Když jsem sbírala, tak jsem taky dostala tašku. Ale jinčí. Sama bych to neposbírala, už si ani nepamatuju kolik jich mělo být. Sbírala kamarádka, její mamka, kolegyně v práci. Bez nich bych to nedala. Ono jíst každý den jogur bylo na palici. Zatim tady mám 2 jogurty, tak až je otevřu tak ti písnu SZ. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.13 07:24

Ahoj, byla jsem v pátek u nás v obchodě a měli v chladicím boxu takovou jinou tašku Activii a jen za 39.90 kč, doma jsem to rozbalila a byli tam po dvou balené ty sladké bílé jogurty a dva sáčky sušek. Taška je pěkná a je i na suchý zips, ale to je jen na ten malý nákup tak na nošení to není. :)
Zkusím sbírat i na tu hezkou tašku kterou tam mají, ale nevím nevím jestli tolik kodů nasbírám a moc ti děkuji!
Hezký den přeji! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
11.3.13 13:11

Ahoj mám nějaké kody z activie-tak pokud by měl někdo zájem tak pisněte, nezbírám je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 16:53

Ahoj, já bych zájem prosím měla, chtěla bych jsi nasbírat na tu hezkou tašku kterou tam nabizejí. Pošli mi je prosím do sz, velké děkuji! Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
21.3.13 09:20

No bohužel už taška není :( tu sjem taky chtěla, navíc na to musiš mít speciální body z plnění plánu a když jsem to nazbírala tak už jí neměli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.13 17:09

Ahoj, opravdu už taška není, a nemají za to nějaký jiný nahradní dárek?
A co myslíš tím ty speciální body? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
21.3.13 22:08

Ahoj ty se zbírali za to plnění týdeního plánu a za to jsi pak měla tašku. Nevím o náhradním dárku já tam beru kuponky na slevu za ty nazbírané body.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová