Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvam se, pokud tu podobna diskuze je.. problem je, ze mi kazdou chvili vypadava emimino, nenacita se (takze pisu fofrem a nezjistuju nic). Trva to tak tri dny. Vecer nejde vetsinou vubec. Snazim se zjistit, kde je chyba, jinak s netem problem nemam, jiny stranky se nacitaji normalne
Deje se neco s emimi, nebo je problem nekde u mne?
Dik! Takze problem neni na mym prijimaci, trochu se mi ulevilo ![]()
Jo občas se mi to taky stává, většinou se přihlásím později…jedním z důvodů může to být přetížení serveru ![]()
@brumdinka píše:
Jo občas se mi to taky stává, většinou se přihlásím později…jedním z důvodů může to být přetížení serveru
Na to to prave nevypada, jde o poslednich par dni… Nechci psat adminum, protoze jestli neco resi, maji prace nad hlavu. Obcas se mi nenacte stranka, obcas se mi jedna nacte a jina ve vedlejsim okne ne, seka se to.
Před pár dny mě to taky potkalo, psala jsem jeden příspěvěk na třikrát…
, ale zas moc časté to u nás není.
Asi chvilkový výpadek serveru. ![]()
Ahojky taky se mi to stává - ale mě ráno nebo dopoledne
Večer a třeba okolo 2-3.ráno to jde v pohodě ![]()
@Ka-tcha Je to kazdou chvili… ted dopoledne to chvilku jde, pak zas ne. Vecer to vypadava na delsi dobu. ![]()
Občas mi nejde vložit příspěvek, dlouho to načítá, ale fakt jen výjmečně. Občas výpadek že se sem nedá přihlásit, ale taky, dost málo, jinak bez problémů. Nic mě neodhlašuje
Zdravím,
pro identifikaci problému prosím napište
Díky,
Monika
Stránka nenalezeno, wifi připojení, pár večerů mi to teď nenačetlo, výpadek dejme tomu dvě hoďky, já už to pak nezkoušela a nejsem tu každý večer celou dobu, ale třeba přes den mi to šlape dobře.