Stavební úřad, je potřeba souhlas sousedů?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1570
16.4.16 06:41

Bavime se o 2m odstupu od pozemku, ne od jeho stavby!

Mam dojem, ze jsem neco v zakonech o 25m garaze (anebo ze by jen 16?) a 2 metrech od pozemku kdysi cetl, ale jestli mate aktualni citace, sem s nimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
16.4.16 06:43
@Roker píše:
Bavime se o 2m odstupu od pozemku, ne od jeho stavby!Mam dojem, ze jsem neco v zakonech o 25m garaze (anebo ze by jen 16?) a 2 metrech od pozemku kdysi cetl, ale jestli mate aktualni citace, sem s nimi…

Spletl jsem to, příspěvek jsem zeditoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.4.16 08:17
@Roker píše:
50 metru? To bydlite taky nekde na samote ne? :-) jedna vec je, ze sousedi ho po vas chteji podepsat a druha vec je, zda ten pisemny souhas skutecne zakon vyzaduje a jaky charakter upravy vlastne hodlaji provadet, ne? Treti vec je, ze i kdyz ten souhlas nedas, tak to stejne postavi, uz ne na ohlaseni ale tusim ze standardnim povolenim. Takze se domnivam ze souhlas fakticky NEpotrebuji, ale s nim to budou mit o dost jednoduzsi.Myslel jsem, ze pokud si postavim treba garaz, do 25m2 a 2m od sousedu, tak ze na to nic nepotrebuji, jen ohlaseni… Pletu se? :zed:

Po mně to nechtějí podepsat sousedi, přišlo mi to od stavebního odboru MÚ, kam spadáme. Jinak mně je úplně jedno, zda si přistaví nebo ne, já na jejich barák stejně nevidím, pokud nevylezu před vrata na cestu.
Na samotě nebydlíme, ale máme tu soukromí, baráky na sebe rozhodně nemáme nalepené, nemáme žádné sousedy přímo přes plot.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max