Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte prosím někdo tuto kuličkovou dráhu- stavebnici? Od kolika let ji vaše děti využívaly? Sedí kostičky na Duplo?
Kuličková dráha HUBELINO je pro děti skvělým společníkem. Poskytuje spousty zábavy a kreativity, podporuje logické myšlení i smysl pro detail. Můžete si poskládat dráhu podle přiloženého návodu nebo svou vlastní, ve fantazii se meze nekladou. Dílky stavebnice jsou kompatibilní s kostkami LEGO Duplo. Stavebnice jsou vyráběny v Německu z kvalitního a ekologicky šetrného materiálu.
Dle popisu ano. Paráda, už mám tip na vánoce ![]()
@Kakika je to taky asi favorit na Vánoce, jen chci slyšet zkušenosti od těch kdo už doma mají
@smutná máma my máme kuličkodráhu jinou a děti se s tím celkem vyblbnou. Sice jim zase budu muset sehnat nějaké kuličky (holka to vždycky poztrácí), ale staví z toho často. Kupovala jsem ji předloni a to bylo klukovi 5 a holce tři roky.
U nas spokojenost velika, bavi to i me. Pro nejmladsi dite musim stavet, prostrednimu pomahat, nejstarsi stavi samo. Na duplo kostky sedi.
Prodavaji i sadu bez kostek, pokud mate hodne dupla, je to urcite mnohem vyhodnejsi.
@vasedcera zvažuju koupit Hubelino, ale přemýšlím jestli na to deti nejsou už moc „velké“ jeden 6 a druhy skoro 5. Ale zase to zůstane pro malého tak to nebude uplně vyhození peníz. Hraje si s tím rad tvůj nejstarší?
@oblacek baví ho lego Duplo? Budu to kupovat pro děti 7 a 5 let a jsem si jistá, že se vyblbnou. Oni mají Duplo věčně vytahane a hrají si. ![]()
@oblacek nejstarsiho to bavi moc. Vydrzi mu to urcite jeste dlouho. Porad se zlepsuje ve slozitosti staveb.
Holky a kterou jste kupovaly? S kostkami nebo bez? My už máme doma nějaké Duplo, tak by mohla stačit dvouletému ta, co má těch 30 ks bez kostek? Určitě teda dokoupím podložku, tu nemáme.
@smutná máma Mají ji třeba na mallu. Je tam na výběr i 50 ks bez kostek a 120 ks bez kostek.
https://www.mall.cz/…kostek-30-ks
Taky jsem četla o teto stavebnici a dupla máme doma hodně, tak přemýšlím co k Vánocům
máme doma 3,5 letou a 1.ročního prcka
Trochu mě odrazovalacena, ale bez těch kostek, když to jde na duplo, to není zase až taková pálka ![]()