Kočárek pro panenky Hauck Birdie - máte zkušenost?

8.8.16 14:42

Kočárek pro panenky Hauck Birdie máte zkušenost?

Ahoj maminky, nemáte některá zkušenost s tímto kočárkem? Nechceme se po druhé spálit, už jsme koupili naprostý křáp za 1800,–. :( Koukali jsme i u nás do hračkářství, ale mají buď golfky, nebo pro větší slečny 5+, já sháním od 3 let. Uvítám každý názor, popřípadě můžete hodit odkaz na nějaký, se kterým jste velice spokojený, hledám pro 3 letou dcerku, která dychtí po kočárku.. děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
512
8.8.16 15:09

S timto zkusenost nemam ale mame krasny sportacek od hauck 16 let. Podedily uz ho netere a je stale pevny a nevysisovany. Za me kvalitni, v te dobe frcel babyborn a tento byl tvarove stejny ale pevnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.16 16:02

Děkuji, já se právě bojím té kvality, vím, že hodně značek za čas ztratilo dost na kvalitě. Ale vypadá kvalitně, pro mě je hlavní to, že nemá ta otočná kolečka, protože ten co jsme koupili je měl a malá s nim ujížděla do silnic… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
9.8.16 21:03

Kvality bych se opravdu nebála, sestra je bohužel mimo domov, jinak bych ji poprosila o foto aby jste viděla, jak vypadá kočárek po 4 holcickách a 16 letech provozu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
9.8.16 21:13

Je z této kolekce :-)

https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
9.8.16 21:17

Tak odkaz se nezdařil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
9.8.16 21:29

Nakonec se podařilo, máme sporťák z této kolekce, jen konstrukce je žlutá. Řekla bych, že dost nadčasový, dodnes je obdivovaný, nevyviklany prostě držák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí