Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, nemáte některá zkušenost s tímto kočárkem? Nechceme se po druhé spálit, už jsme koupili naprostý křáp za 1800,–.
Koukali jsme i u nás do hračkářství, ale mají buď golfky, nebo pro větší slečny 5+, já sháním od 3 let. Uvítám každý názor, popřípadě můžete hodit odkaz na nějaký, se kterým jste velice spokojený, hledám pro 3 letou dcerku, která dychtí po kočárku.. děkuji! ![]()
S timto zkusenost nemam ale mame krasny sportacek od hauck 16 let. Podedily uz ho netere a je stale pevny a nevysisovany. Za me kvalitni, v te dobe frcel babyborn a tento byl tvarove stejny ale pevnejsi.
Děkuji, já se právě bojím té kvality, vím, že hodně značek za čas ztratilo dost na kvalitě. Ale vypadá kvalitně, pro mě je hlavní to, že nemá ta otočná kolečka, protože ten co jsme koupili je měl a malá s nim ujížděla do silnic… ![]()
Kvality bych se opravdu nebála, sestra je bohužel mimo domov, jinak bych ji poprosila o foto aby jste viděla, jak vypadá kočárek po 4 holcickách a 16 letech provozu ![]()
Nakonec se podařilo, máme sporťák z této kolekce, jen konstrukce je žlutá. Řekla bych, že dost nadčasový, dodnes je obdivovaný, nevyviklany prostě držák ![]()